Facebook Pixel Τέλος εποχής για την Εθνική Ιταλίας…
| 2016-03-02 13:32:00

Τέλος εποχής για την Εθνική Ιταλίας…

Τέλος εποχής για την Εθνική Ιταλίας…

Ποιοι παικταράδες δεν βρίσκονται στα πλάνα για το EURO 2016 στη Γαλλία;

Η «Corriere dello Sport» στη γειτονική Ιταλία κάνει μια ασφαλής πρώτη εκτίμηση για τη στελέχωση του ρόστερ της «σκουάντρα ατζούρα» για το EURO του προσεχούς καλοκαιριού. Εκκωφαντικές απουσίες αυτές των πολύπειρων Ντε Ρόσι και Πίρλο, ενώ δεν περιλαμβάνονται στις σκέψεις του Αντόνιο Κόντε ο θαυματουργός κίπερ της Μίλαν Ντοναρούμα, ο παλαβός…Μπαλοτέλι και ο Τζοβίνκο που παίζει πλέον στις ΗΠΑ. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Τερματοφύλακες

Η τριάδα Μπουφόν, Σιρίγου και Περίν έχει κλειδώσει. Πρώτος επιλαχόν σε περίπτωση τραυματισμού θα είναι ο Σπορτιέλο της Αταλάντα.

Αμυντικοί

Δεν θα μπορούσε να λείπει για κανένα λόγο η… αγία τριάδα της Γιουβέντους. Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Κιελίνι προσφέρουν χημεία και αμυντική συνοχή στα μετόπισθεν. Οι Νταρμιάν της Γιουνάιτεντ και Αντονέλι της Μίλαν είναι επίσης σίγουροι ενώ για μια θέση στα άκρα φαβορί θεωρείται ο Ντε Σίλιο και back up των τριών κεντρικών της «Γιούβε» θα είναι ένας εκ των Ατσέρμπι και Αστόρι.

Μέσοι

Μαρκίζιο, Φλορέντσι, Βεράτι, Μοντολίβο και Παρόλο θα ταξιδεύσουν στη Γαλλία αν είναι υγιείς μαζί με τους Τζακερίνι και Μποναβεντούρα. Αν κάποιοι δεν τα καταφέρουν λόγω τραυματισμού, στην… αναμονή θα είναι οι Στουράρο της Γιουβέντους και Μπερτολάτσι της Μίλαν.

Επιθετικοί

Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι Πελέ, Καντρέβα, Έντερ, Ελ Σααραουί και Σιμόνε Τζάτζα έχουν… καπαρωμένη τη θέση ενώ για να κλείσει η 6αδα υποψήφιοι είναι ο φοβερά φορμαρισμένος Ινσίνιε της Νάπολι και ο Μπερναρντέσκι της Φιορεντίνα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags