Facebook Pixel "Κύκλοι" Κοντονή για Βασάρα...
| 2016-09-05 21:52:00

"Κύκλοι" Κοντονή για Βασάρα...

"Κύκλοι" Κοντονή για Βασάρα...

Διαβάστε το πώς αντιμετώπισαν στη ΓΓΑ την επιλογή του Κύρου Βασάρα, ως προσωρινή λύση στη θέση του επιδιαιτητή

Θετική λοιπόν είναι η αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη σημερινή απόφαση που πάρθηκε στη συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ και Super League για την επιλογή του Κύρου Βασάρα, ως προσωρινή λύση στη θέση του επιδιαιτητή.

Παράλληλα, όμως, τονίζεται ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στην πράξη ενώ σημειώνεται ότι πάντα είναι εν ισχύ η δήλωση του Σταύρου Κοντονή από τις 2 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τις 16 ΠΑΕ της Super League.

«Η σημερινή προσωρινή λύση που δόθηκε στη συνάντηση ΕΠΟ Super League, μπορεί να δώσει διέξοδο στο υφιστάμενο πρόβλημα. Τα αποτελέσματα θα φανούν στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η δήλωση του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της περασμένης Παρασκευής με την οποία και οι 16 ΠΑΕ συμφώνησαν», αναφέρεται από πλευράς ΓΓΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Κοντονή κατά τη διάρκεια της περασμένης Παρασκευής:

«Εφόσον κριθεί ότι δεν τίθεται λόγος ανανέωσης της απόφασης αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα θα αρχίσει.

Σε κάθε περίπτωση, σας καθιστώ αποκλείστηκα υπεύθυνους για το κλίμα στα γήπεδα και τον έλεγχο των οπαδών σας.

Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα και έχω ενημερώσει σχετικά τη FIFA και την UEFA. Ουδείς επιθυμεί πλέον να ανεχθεί τις αθλιότητες στα ελληνικά γήπεδα και σας λέω ευθέως μην προσπαθήσετε να με δοκιμάσετε. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags