Facebook Pixel "Από ό,τι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα..."
| 2016-09-20 20:23:00

"Από ό,τι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα..."

"Από ό,τι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα..."

Ο... επίδοξος επενδυτής του Ηρακλή, Φάμπιο Μοντεκάλβο, δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το deal με την ΠΑΕ, ενώ χαρακτήρισε "σκανδαλώδη" τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάμπιο Μοντεκάλβο στον Arena 89.4 FM:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή να είναι πολύ καλά στημένος. Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης, τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο που έχανε ο Ολυμπιακός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε και πολλές διακοπές, δεν έδωσε καθόλου. Ο διαιτητής έκανε πάρα πολλά λάθη σε όλο το παιχνίδι. Γενικά ο Ηρακλής δεν άξιζε την ήττα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Έχει αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Μ’άρεσε πολύ ο Περόνε και αν είχε έναν καλό παίκτη δίπλα του, θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα, μου άρεσε και ο Πασάς. Με 3-4 μεταγραφές μπορεί να γίνει μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το πέταλο βέβαια ήταν γεμάτο και είχε και ενεργή συμμετοχή ,αλλά σε γενικές γραμμές περίμενα περισσότερο κόσμο. Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν εξαιρετική και μου άρεσε το πώς με υποδέχτηκε ο κόσμος».

Για το αν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη: «Έρχομαι σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη, θα παρακολουθήσω το αυριανό παιχνίδι μπάσκετ της ομάδας κόντρα στην Κύμη».

Για το προσύμφωνο που υπογράφτηκε και το πότε λήγει: «Εγώ μιλάω με τον ιδιοκτήτη της ομάδα και όχι με μάνατζερ, γιατί ο κ. Καγιούλης είναι ένας μάνατζερ. Αν σας λέει πληροφορίες πάνω στην συμφωνία πρέπει να σωπάσει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για την ομάδα, ούτε για μένα. Νομίζω ότι και στην συνέντευξη τύπου ήμουν ξεκάθαρος. Μέσα σε ένα μήνα θα έχουμε τελειώσει αν όλα πάνε καλά, αλλά από ό,τι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags