Facebook Pixel Θα γίνει το κόλπο γκρόσο με Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακό; Ποιος και γιατί κολλάει η συμφωνία!
| 2017-01-11 09:45:00

Θα γίνει το κόλπο γκρόσο με Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακό; Ποιος και γιατί κολλάει η συμφωνία!

Θα γίνει το κόλπο γκρόσο με Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακό; Ποιος και γιατί κολλάει η συμφωνία!

Αφού έμεινε χωρίς ομάδα για περίπου 7 μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναλαμβάνοντας την αγγλική Χαλ.

Φυσικά, όπως όλοι οι προπονητές, έτσι και ο Πορτογάλος έχει τα μάτια του ανοιχτά για παίκτες με τους οποίους είχε καλή συνεργασία στις πρώην ομάδες του, για την ενίσχυση της νυν.

Ο Σίλβα, λοιπόν, φέρεται να είναι «ζεστός» στο να ξανασυνεργαστεί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος υπό τις οδηγίες του έκανε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αλλά φέτος ψάχνει τα πατήματά του μετά από σοβαρό τραυματισμό και έχει χάσει τη θέση του βασικού στους Πειραιώτες.

Έχει γραφτεί πως ο Σίλβα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να τον πάρει στη Χαλ, ωστόσο το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι για τον 39χρονο τεχνικό εξαιτίας των προβλημάτων στο εσωτερικό του αγγλικού συλλόγου.

Η Χαλ έχει μεγάλο οικονομικό θέμα. Οι Αιγύπτιοι ιδιοκτήτες της δεν βάζουν χρήματα και έτσι θεωρείται πολύ δύσκολο να χρηματοδοτήσουν μια κίνηση για τον Ομάρ, ειδικότερα από τη στιγμή που η απόκτηση ενός δεξιού μπακ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο βάσει του καταρτισμού του ρόστερ.

Η πιο ρεαλιστική λύση για να πάει ο Νορβηγός στη Χαλ θα ήταν αυτό να συμβεί μέσω δανεισμού με οψιόν αγοράς, κάτι που γράφτηκε σήμερα, ωστόσο συγκεκριμένο ενδεχόμενο δύσκολα θα ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags