Facebook Pixel "Ψήνεται" επιστροφή στον Ατρόμητο!
| 2017-02-05 15:43:00

"Ψήνεται" επιστροφή στον Ατρόμητο!

"Ψήνεται" επιστροφή στον Ατρόμητο!

O Γιώργος Σπανός φαίνεται πως θα εμπιστευθεί μια δοκιμασμένη λύση ως διάδοχη κατάσταση του Κορακάκη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του atromitistas.gr, το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ατρόμητου είναι αυτό του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η πρώτη υποψηφιότητα και με διαφορά από την δεύτερη για την τεχνική ηγεσία των περιστεριωτών, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Κορακάκη είναι αυτή του Πορτογάλου. Ο Σα Πίντο διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και πολλούς από τους παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ από την προηγούμενη θητεία του (ακόμα και τους πιτσιρικάδες, ο οποίος τους ανέβαζε στην πρώτη ομάδα, σε συνεργασία με τον τότε κόουτς της Κ-20, τον Κορακάκη). Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θεωρείται πως μπορεί να εμπνεύσει, να παθιάσει τους παίκτες, αλλά και να δώσει πειθαρχία στα αποδυτήρια.

Από τις υπάρχουσες διαθέσιμες λύσεις και από αυτές που έχουν συζητηθεί (ελλήνων και ξένων που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα) ο Σα Πίντο είναι η πρώτη επιλογή.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος πάντοτε έλεγε «έχω αφήσει κάτι στη μέση» και είναι πιθανό πλέον να επιστρέψει για να πετύχει όσα δεν κατάφερε.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο σύλλογος χρειάζεται σοκ και πώρωση και ο Πορτογάλος τα... κλειδιά για να διαχειριστεί την κατάσταση, με ορίζοντα το καλοκαίρι, όταν και θα πρέπει να υπάρξει ταμείο για όλους και συγκεκριμένο πλάνο για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags