Facebook Pixel Το πλάνο του ΠΑΟ με τους Έλληνες, ο μεγάλος στόχος του Ουζουνίδη και η αποκάλυψη για Βαρδινογιάννη!
| 2017-02-11 19:19:00

Το πλάνο του ΠΑΟ με τους Έλληνες, ο μεγάλος στόχος του Ουζουνίδη και η αποκάλυψη για Βαρδινογιάννη!

Το πλάνο του ΠΑΟ με τους Έλληνες, ο μεγάλος στόχος του Ουζουνίδη και η αποκάλυψη για Βαρδινογιάννη!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει για τη νέα... σελίδα που έχει ανοίξει στο Τριφύλλι, για τους άμεσους στόχους των Ουζουνίδη - Λυμπερόπουλου, αλλά και για την κίνηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη που θα συζητηθεί.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και διευθύνων σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου του τριφυλλιού βρέθηκε το Σάββατο στην Πρέβεζα και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται πλέον στο τριφύλλι από τους Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη, αλλά και για την Παιανία και το... δώρο του Βαρδινογιάννη.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στο www.atpreveza.gr αναφέρθηκε στην προσπάθεια των Λυμπερόπουλου, Ουζουνίδη ενώ αποκάλυψε ότι στόχος είναι η... αγορά όλης της Παιανίας ώστε να μένει εκεί και η πρώτη ομάδα και αναφέρθηκε και στις ακαδημίες των πράσινων.

-Βρίσκεστε στην Πρέβεζα στη Σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Είναι αυτό το μέλλον του «Τριφυλλιού»;

"Νομίζω ότι δεν είναι μόνο το μέλλον του Παναθηναϊκού το να επενδύσει στις ακαδημίες του. Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί είναι οι ακαδημίες του, γιατί μεσολάβησαν πολλά χρόνια στα οποία κανείς παράγοντας δεν κατάλαβε το μέλλον αυτό το οποίο ο Παναθηναϊκός από την αρχή είχε δημιουργήσει με τις ακαδημίες του, με τα αθλητικά κέντρα.

Γιατί πρώτος ο Παναθηναϊκός ήταν που διοργάνωσε σχολές ποδοσφαίρου με το αθλητικό κέντρο στην Παιανία, τώρα με το αθλητικό κέντρο στο Απήλιον και πλέον η ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει 4-5 παιδιά τα οποία τα χρησιμοποίησε ήδη στην πρώτη ομάδα και θα προσπαθήσει να βρει Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως βρήκε τον Κουρμπέλη ο οποίος εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσει να βρει κι άλλα ταλέντα κι από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο".

Παναθηναϊκός σήμερα δεν είναι στο αγωνιστικό επίπεδο που θα επιθυμούσε και ο ίδιος ο Σύλλογος και οι φίλαθλοί του, μεσολάβησαν πολλά μέσα στη χρονιά και η αλλαγή προπονητή… Ουσιαστικά πλέον μπαίνουμε σε μια νέα σελίδα, σε μια νέα νοοτροπία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη;

"Ήδη έχει τοποθετηθεί ο κ. Παναγόπουλος πάνω στο κομμάτι αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη στην ελληνοποίηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας είναι τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει τις τύχες του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι από εκεί και πέρα είναι οι πλέον καταλληλότεροι για να μπορέσουν να βγάλουν τον Παναθηναϊκό πιο γρήγορα στην Ευρώπη, εκεί που ο Παναθηναϊκός ανήκει, εκεί που ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Απλώς θέλει λίγη πίστωση χρόνου και νομίζω ότι ο κόσμος έχει δείξει ότι εμπιστεύεται και ότι στηρίζει τον Παναθηναϊκό σαν ομάδα και θα κάνει υπομονή για να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη".

-Υπάρχει κάποια εξέλιξη με το προπονητικό κέντρο στην Παιανία;

"Ήδη έχουμε πάρει δύο γήπεδα από την Παιανία τα οποία μας έχει παραχωρήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλα γήπεδα γιατί δεν είναι αρκετά αυτά που έχουμε στο Απήλιον και στην Παιανία και σιγά σιγά γιατί όχι, να πάρουμε όλη την Παιανία, η οποία βέβαια από τη χρονιά που αποχώρησε ο Παναθηναϊκός κατά κάποιο τρόπο έχει ερημώσει.

Θέλει ανακαίνιση, θα την ανακαινίσουμε, έχει ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στο οποίο εκεί τουλάχιστον θα μένει η πρώτη ομάδα, όπως έμενε παλιά την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης ο Βαρδινογιάννης και σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός θα δυναμώνει και θα κάνει αυτό που είπαμε, να επενδύσει στις ακαδημίες του".



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags