20/07/17 - 15:15

Εξελίξεις με Ρέτσο! – Δύο σούπερ προτάσεις με τρελά λεφτά, ποιος έχει το πάνω χέρι-πότε θα γίνει το deal

Στα ραντάρ της Ευρώπης ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον πιτσιρικά να τραβάει τα βλέμματα και τον Ολυμπιακό να περιμένει. Όλο το ρεπορτάζ.

Εξελίξεις με Ρέτσο! – Δύο σούπερ προτάσεις με τρελά λεφτά, ποιος έχει το πάνω χέρι-πότε θα γίνει το deal
25.884views 0shares

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προωθήθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας και που με το που πήρε συμμετοχές έδειξε ότι μπορεί να αφήσει εποχή στο Λιμάνι.

Φυσικά, οι περσινές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, που ψάχνουν παίκτες στις νεαρές ηλικίες με προοπτική για το μέλλον.

Η χθεσινή παρουσία του αθλητικού διευθυντή της Λεβεκούζεν, Ρούντι Φέλερ στο Καραϊσκάκη "φούντωσε" τα σενάρια περι μεταγραφής του νεαρού αμυντικού, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γκλάντμπαχ.

Η γερμανική ομάδα είναι μία από τις δύο ομάδες που μπορεί να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Ρέτσο, τα οποία είναι σίγουρα πάνω από 10 εκ. ευρώ. Για να γίνει, βέβαια, μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να πουλήσει κάποιον από τους στόπερ της η Λεβερκούζεν, προκειμένου να μπουν κι άλλα λεφτά στο ταμείο της, στα ήδη υπάρχοντα από τις πωλήσεις.

Οι "ασπιρίνες" χρειάζονται δεδομένα έναν κεντρικό αμυντικό , καθώς έχουν ξεμείνει με τους Ντράγκοβιτς, Γεβντάι και τον Ταχ, ο οποίος είναι συχνά - πυκνά τραυματίας, ωστόσο αν δεν καταφέρουν να προχωρήσουν στην πώληση κάποιου από αυτούς, τότε δύσκολα θα διαθέσουν χρήμα για τον Ρέτσο, αφού αναζητούν και επιθετικό (προς πώληση και ο Τσιτσαρίτο).

Το θέμα είναι ότι στον Ολυμπιακό είναι stand by για τον μικρό, καθώς γνωρίζουν ότι η Λεβερκούζεν είναι από αυτούς τους συλλόγους που μπορούν να κάνουν μια τέτοια μεταγραφή, παρότι αυτή θα κριθεί από το αν θα γίνει πώληση κάποιου στόπερ της ή όχι. Πάντως, αν "σκάσει" πρόταση, αυτό θα γίνει μετά τον 15αύγουστο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ