Facebook Pixel Sportdog.gr | Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος: «Φαβορί η Ελλάδα εάν…»
| 2017-11-07 19:14:00

Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος: «Φαβορί η Ελλάδα εάν…»

Sportdog Team
Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος: «Φαβορί η Ελλάδα εάν…»

Ο παλαίμαχος επιθετικός έκανε πολύ ενδιαφέρουσες προβλέψεις για την Εθνική στα μπαράζ κόντρα σην Κροατία!

Κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέρασε από την Κροατία και συγκεκριμένα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνεπώς, οι Κροάτες απευθύνθηκαν σε αυτόν για να εκφράσει την άποψή του για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, στα οποία θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αποθέωσε τους αστέρες της Κροατίας κι έκανε λόγο για την απουσία του Μανωλά στο πρώτο παιχνίδι, όμως προέβλεψε ότι αν η Εθνική μας δεν χάσει στο Ζάγκρεμπ, αυτόματα θα γίνει το φαβορί για την πρόκριση στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο sportske.jutarnji.hr:

«Όταν εγώ έπαιζα στη Ντιναμό (σ.σ. ένα εξάμηνο πριν από 8 χρόνια) οι περισσότεροι από τους νυν διεθνείς της Κροατίας ήταν νεαροί και φυσικά ταλαντούχοι. Θυμάμαι τον Μπαντέλι, που ήσουν σίγουρος ότι όταν πάρει τη μπάλα δεν θα τη χάσει.

Ο Λόβρεν παίζει στη Λίβερπουλ και αυτό τα λέει όλα. Ο Μάντζουκιτς ήταν δύσκολος χαρακτήρας, αλλά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι ενωτικός μέσα στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους Μόντριτς και Πέρισιτς. Είναι αδιαμφισβήτητη η ποιότητά τους.

Άποψή μου είναι ότι το πρώτο ματς στην Κροατία θα κρίνει πολλά. Είναι καθοριστικό. Αν εκεί η Ελλάδα δεν ηττηθεί, τότε θα έχει ρόλο φαβορί στη ρεβάνς, Είμαι σίγουρος ότι η ελληνική ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια. Στον Πειραιά δύσκολα θα μπορεί να μας νικήσει η Κροατία».

«Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50. Η Ελλάδα δεν είναι αδύναμη, αν και είναι αλήθεια ότι έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Δεν θα παίξει ο Μανωλάς στο Μάξιμιρ, αλλά η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή για να παίξει καλύτερα από την Κροατία για 180 λεπτά. Έχουμε αυτό το ομαδικό πνεύμα, που μας κάνει χαρούμενους και αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμή μας. Θα είναι μια σοβαρή μάχη, πολύ αμφίρροπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags