Facebook Pixel Sportdog.gr | Γεμίζει το… όπλο ο Ιβάν, έτσι «απαντάει» στους εχθρούς - Τρελές φήμες για Λουτσέσκου και άσο της ΑΕΚ
| 2018-03-20 11:25:00

Γεμίζει το… όπλο ο Ιβάν, έτσι «απαντάει» στους εχθρούς - Τρελές φήμες για Λουτσέσκου και άσο της ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γεμίζει το… όπλο ο Ιβάν, έτσι «απαντάει» στους εχθρούς - Τρελές φήμες για Λουτσέσκου και άσο της ΑΕΚ

Το πλάνο του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, ρίχνει «πυρηνικά» στη Λίγκα.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η φετινή σεζόν χάνεται, εν αναμονή και των οριστικών αποφάσεων της δικαιοσύνης για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, και γι’ αυτό προετοιμάζουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη κάνουν ήδη λόγο για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και για πλάνο από τον Ιβάν Σαββίδη που προβλέπει μεγάλες επενδύσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μεταγραφές από το πάνω ράφι.
 
Αυτή φαίνεται να είναι και η… τάση που επικρατεί στην παρούσα φάση εντός του συλλόγου και τα «μηνύματα» που φτάνουν προς το μεγαλομέτοχο του συλλόγου, προκειμένου να φτιάξει «μια υπερομάδα που δε θα μπορεί να σταματήσει κανένας».
 
Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Ιβάν Σαββίδης θα «απαντήσει» κατ’ αυτόν τον τρόπο στα όσα έχουν συμβεί και έχουν ακουστεί μετά το «ντου» που έκανε στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι ότι έχει «τραυματίσει» την εικόνα του.

Πάντως, να σημειωθεί ότι όσον αφορά το «αύριο» του συλλόγου, μπορεί να προκύψουν και μεγάλες εκπλήξεις στο αγωνιστικό κομμάτι, με τη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου να κρίνεται από πολλούς στη Θεσσαλονίκη ως επισφαλής.

Μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός να απολαμβάνει σε κάθε ευκαιρία τη στήριξη της διοίκησης και να έχει να παρουσιάσει καλή δουλειά στη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν για τον 49χρονο τεχνικό πως μόνο βέβαιη δε θεωρείται η παραμονή του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και για τη νέα σεζόν.
 
Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πρόθεση, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, να κινηθούν δυναμικά στην εγχώρια αγορά, «χτυπώντας» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» σε μια επίδειξη δύναμης έχουν την πρόθεση να «κοντράρουν» τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα, όπως αυτό που αναφέρει ότι στην Τούμπα ετοιμάζονται να «κλέψουν» τον Γιάκομπ Γιόχανσον από την Ένωση.
 
Βεβαίως, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει αρκετά ακραίο, καθώς ο Σουηδός μέσος έχει πρόθεση το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό (γι’ αυτό και δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους»), ωστόσο είναι ενδεικτικό των... άγριων προθέσεων που υπάρχουν στην Τούμπα ενόψει καλοκαιριού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags