Facebook Pixel Πήρε φωτιά ο Νταμπίζας - Τα πάνω-κάτω για φορ στον Παναθηναϊκό
| 2018-07-10 11:30:00

Πήρε φωτιά ο Νταμπίζας - Τα πάνω-κάτω για φορ, νέοι στόχοι από Ελλάδα - «Mπαμ» και στην άμυνα

του Νίκου Στεργίου
Πήρε φωτιά ο Νταμπίζας - Τα πάνω-κάτω για φορ, νέοι στόχοι από Ελλάδα - «Mπαμ» και στην άμυνα

Τσίτα τα γκάζια στον ΠΑΟ, σαρώνουν τα πάντα. Τι ετοιμάζουν;

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό. Όπως πρώτο το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει, υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους «πράσινους», ενώ το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ντόρτμουντ.

Οι διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα συνεχίζονται, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής, αν και εκτιμάται ότι σύντομα οι δύο πλευρές θα τα βρουν. Σε αυτή τη φάση των συζητήσεων οι «πράσινοι» προσπαθούν να γλιτώσουν το loan fee (χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη), ενώ πιέζουν τους Γερμανούς να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του νεαρού επιθετικού, από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζουν. 

Όπως σας γράφαμε και χθες, άλλωστε, στον Παναθηναϊκό επιχειρούν με πολύ μικρό κόστος, της τάξης των 100.000 ευρώ, να ρίξουν την «έξυπνη βόμβα» με έναν παίκτη που θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους στην ηλικία σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει δύο ακόμα περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων επιθετικών, του Μαρκ Σιφναίου και του Στέφανου Ρεγκάκου. Μάλιστα, για τον πρώτο έχει γίνει ήδη πρόταση και υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου να ντυθεί στα πράσινα.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι δύο παίκτες δεν είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό. Θα δοκιμαστούν από τον Γιώργο Δώνη στην προετοιμασία κι αν κριθεί ότι πρέπει να «ψηθούν», τότε θα πάνε δανεικοί.

Εξάλλου, οι πληροφορίες του sportdog.gr, αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει στο στόχαστρο δύο ακόμα επιλογές για την επίθεση από την Ελλάδα. Δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα ονόματα, ωστόσο λέγεται ότι είναι πιο έτοιμοι παίκτες από τους προαναφερθέντες.  

Δύο Έλληνες στόπερ

Παράλληλα, όσον αφορά την ενίσχυση στην οπισθοφυλακή, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής δύο Έλληνες παίκτες. Ο ένας αγωνίζεται εντός συνόρων και ο άλλος στο εξωτερικό. Αμφότεροι είναι εντός του ηλικιακού περιορισμού, ωστόσο δε θεωρούνται προχωρημένες υποθέσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νταμπίζας έχει σταμπάρει όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει (ή αναμένεται να μείνουν) ελεύθεροι από ομάδες Super League και Football League. Οι επιλογές, βέβαια, δεν είναι πάρα πολλές, ωστόσο στο Τριφύλλι έχουν φτιάξει ήδη μία λίστα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν χωρίς κόστος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags