Facebook Pixel Ασταμάτητη επίθεση από ΑΕΚ - Τρελές μπηχτές για ΠΑΟΚ - Στο «κόλπο» και ο Ηρακλής
| 2018-11-01 14:05:00

Ασταμάτητη επίθεση - Τρελές μπηχτές για ΠΑΟΚ - Στο «κόλπο» και ο Ηρακλής - Τεράστιο ρίσκο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ασταμάτητη επίθεση - Τρελές μπηχτές για ΠΑΟΚ - Στο «κόλπο» και ο Ηρακλής - Τεράστιο ρίσκο

Αιχμές δίχως τέλος από Δικέφαλο σε Δικέφαλο. Κόντρα παντού!

Μόλις προχθές σας γράφαμε ότι η πολιτική της ΑΕΚ έχει αλλάξει φέτος. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν περάσει στη φουλ επίθεση, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, σε αντίθεση με πέρυσι που δε σχολίαζαν τίποτα και κρατούσαν παθητική στάση για όλες τις εξελίξεις.

Μία τακτική, βεβαίως, που αποδείχθηκε στο τέλος επιτυχημένη, μιας και η Ένωση τελικά ήταν αυτή που έμεινε «ανεπηρέαστη» και σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, λοιπόν, παίρνουν το ρίσκο να αλλάξουν τακτική και «χτυπούν» ασταμάτητα τα πάντα. Σε αυτή τη φάση το βάρος έχει πέσει στον… ΠΑΟΚ, ο οποίος, φυσικά, είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Πολύ χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας», η οποία δίνει συνέχεια στη χθεσινή «επίθεση» που εξαπέλυσε κατά του Γιώργου Δώνη, ο οποίος απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα «κατηγορήθηκε» από την εφημερίδα ότι παρέταξε μία άκρως επιθετική ομάδα, με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα στο ντέρμπι.

Σήμερα το «κιτρινόμαυρο» φύλλο αφήνει απίστευτες αιχμές για τον Ατρόμητο (επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ), ο οποίος συνέτριψε τον Ηρακλή με 6-1 για το Κύπελλο.

Μάλιστα, η εφημερίδα με προφανή ειρωνική διάθεση τονίζει ότι η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε «τρομερή φόρμα» ενόψει του αγώνα με τον Δικέφαλο, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα, ενώ πρόσφατα είχε θίξει και το θέμα των δανεικών που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες κι αν αυτοί θα παίξουν στο μεταξύ τους παιχνίδι.  

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags