Facebook Pixel ΑΕΚ: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως θέλει τον Ντουκουρέ της Λεβάντε
| 2019-01-04 17:18:00

Νέο όνομα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ - «Θέλει αμυντικό χαφ από Ισπανία» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο όνομα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ - «Θέλει αμυντικό χαφ από Ισπανία» (ΦΩΤΟ)

Παίρνει κι άλλον μέσο, μετά τον Κρίστιτσιτς;

ΑΕΚ: Μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για εντάξει ακόμα έναν αμυντικό χαφ στο ρόστερ της και σε ισπανικά Μέσα «έσκασε» μια νέα περίπτωση, που συνδέεται με την Ένωση.

Ο λόγος για τον μέσο της Λεβάντε, Σείκ Ντουκουρέ, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να φύγει από την ισπανική ομάδα και το «superdeporte.es» αναφέρει την ΑΕΚ ως μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 26χρονο άσο.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ντουκουρέ συνεχίζει να είναι ο πρώτος υποψήφιος να αποχαιρετήσει την Λεβάντε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ωστόσο παρά το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα, ακόμα δεν υπάρχει πρόταση.

Η αγγλική ομάδα, της οποίας ο αθλητικός διευθυντής είναι ο Σούσο Γκαρσία Πιτάρς και ένας εκ των σκάουτέρ της είναι ο Χουανφράν, για την ώρα φαίνεται να έχει βάλει στον πάγο το ενδιαφέρον της για τον παίκτη. Ο Ιβοριανός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, έχει παίξει μόνο 149 λεπτά την τρέχουσα σεζόν και ειδικά μετά τον τραυματισμό του έχει χάσει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η επιθυμία του είναι να φύγει και η Άστον Βίλα είναι μια από τις προτεραιότητές του ενώ θα συζητούσε ακόμα και το να γυρίσει στη Γαλλία ή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα όπου και υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από την ΑΕΚ.

Επιπλέον, από το ισπανικό πρωτάθλημα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ράγιο, την Χετάφε και την Μάλαγα αλλά η Λεβάντε δεν θέλει να τον δώσει σε κάποια από αυτές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags