Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη δήλωση για Στέρλινγκ από συμπαίκτη του: "Νόμιζα πως είναι μαλ...ς"!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-15 18:53:00

Απίθανη δήλωση για Στέρλινγκ από συμπαίκτη του: "Νόμιζα πως είναι μαλ...ς"!

Sportdog Team
Απίθανη δήλωση για Στέρλινγκ από συμπαίκτη του: "Νόμιζα πως είναι μαλ...ς"!

Τρελά πράγματα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Μάντσεστερ Σίτι: Η ομάδα του Μάντσεστερ κυνηγά τέσσερις τίτλους φέτος, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να διατηρεί εξαιρετικά εξαιρετικά τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, παρά το γεγονός ότι έχει να διαχειριστεί πολλά ακριβοπληρωμένα αστέρια.

Δύο εξ' αυτών, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, φαίνεται πως δεν έτρεφαν ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο προτού γίνουν συμπαίκτες.

Αυτό αποκάλυψε ότι ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του πως νόμιζε ότι ο Στέρλινγκ "είναι μαλ...ς"!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πριν έρθω στην Μάντσεστερ Σίτι, δεν ήξερα και πολλά πράγματα για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Δεν τον είχα συναντήσει ποτέ και από αυτά που μάθαινα για τον ίδιο στον αγγλικό Τύπο, νόμιζα πως θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας.

Δεν πίστευα πως θα ήταν κακός χαρακτήρας, αλήθεια. Όμως οι εφημερίδες στην Αγγλία ισχυρίζονταν πάντα πως ήταν αλαζόνας. Οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν... πώς το λέτε εδώ στην Αγγλία; Λίγο d***head (σ.σ. μ@λ@κ@ς) ίσως;

Καθώς όμως περνούσε ο χρόνος ερχόμουν πιο κοντά στον Ραχίμ, επειδή τα παιδιά μας γεννήθηκαν περίπου το ίδιο διάστημα και άρχισαν να παίζουν μαζί. Άρχισα να τον μαθαίνω και ανακάλυψα πόσο έξυπνο και αυθεντικό άτομο είναι.

Δεν  θα μπορούσε να περισσότερο διαφορετικός σε σύγκριση με το πώς τον παρουσίαζαν τα ταμπλόιντ. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια: ο Ραχίμ είναι ένα από τα πιο ευγενικά και ταπεινά παιδιά που έχω γνωρίσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Για την γνωριμία με τη γυναίκα του: 

«Άρεσε στην Μισέλ ένα tweet που έκανα για έναν αγώνα και επειδή εγώ ντρεπόμουν, ένας φίλος μου της έστειλε μήνυμα. Υποτίθεται πως είμαι μεγάλος ποδοσφαιριστής και δεν είχα την καρδιά για να γράψω ένα μήνυμα στη μελλοντική μου γυναίκα! Δεν τόλμησα

Ευτυχώς ο φίλος μου έστειλε μήνυμα και εκείνη έστειλε απάντηση. Τους πρώτους μήνες ανταλλάσαμε μηνύματα για να γνωριστούμε. Άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags