Facebook Pixel Ολυμπικός - Πέδρο Μαρτίνς: Θέλει τον Ντάβιντσον της Γκιμαράρες!
| 2019-04-27 10:10:00

Μέγα λάθος στον Ολυμπιακό! Ψάχνεται με εξτρέμ που δεν σκοράρει - Τον "σβήνει" ο Ποντένσε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μέγα λάθος στον Ολυμπιακό! Ψάχνεται με εξτρέμ που δεν σκοράρει - Τον "σβήνει" ο Ποντένσε!

Τον ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά αυτό δεν τον κάνει καλύτερο παίκτη!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το ότι οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν ποδοσφαιριστές από την πρώην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, την Γκιμαράες, προφανώς και δεν συνιστά κάτι το αξιοσημείωτο. Το γεγονός όμως πως φέρεται να παρακολουθεί στενά, ο οποίος πήγε στον πορτογαλικό σύλλογο χωρίς να τον έχει… προλάβει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι αν μη τι άλλο καινοφανές.

Σημερινό λοιπόν πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», θέλει τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί στενά τον Ντάβιντσον, τον 28χρονο εξτρέμ της Γκιμαράες. Σε πρώτη ανάγνωση, το προφίλ του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού δεν ταιριάζει με την αναζήτηση των «ερυθρόλευκων» για τη συγκεκριμένη θέση. Πήγε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2015, μετακομίζοντας σε ομάδα Β’ κατηγορίας, ανέβηκε κατηγορία τον Ιανουάριο του 2017, οπότε και μεταγράφηκε στην Τσάβες και από εκεί, το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Γκιμαράες.

Γκολ επίσης, στην καριέρα του δεν έχει πολλά (και επισημαίνεται γιατί είναι βασικό ζητούμενο, βασική προϋπόθεση για τον εξτρέμ που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός). Πέντε γκολ πέτυχε πέρυσι με την Τσάβες, τέσσερα μετράει φέτος με την Γκιμαράες.

Επιπρόσθετα, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, κάτι που μόνο εύκολη δεν καθιστά την όποια κίνηση αν αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν για την απόκτηση του. Το παρελθόν άλλωστε με δεδομένες επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς (όπως για παράδειγμα του στόπερ Πεδράο) έχει δείξει πως ο πορτογαλικός σύλλογος δεν είναι καθόλου εύκολος διαπραγματευτής.

Παράλληλα, ο Ντάβιντσον είναι και το… πουλέν του τεχνικού της Γκιμαράες, Λουίζ Κάστρο. Αυτός τον είχε στην Τσάβες και αυτόν ζήτησε πρώτο όταν μετακόμισε στον πάγο της Γκιμαράες, η οποία και πλήρωσε 750.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Προφανώς λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας δώσει φανέλα… αναντικατάστατου στον Ντάβιντσον, τον τελευταίο που θα θέλει να δει να αποχωρεί από την ομάδα του θα είναι αυτός.

Συμπερασματικά, σίγουρα καταγράφεται η «παρακολούθηση» του Ολυμπιακού στον Βραζιλιάνο, επ’ ουδενί όμως δεν μοιάζει να έχει το απαιτούμενο προφίλ που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι» και πιθανώς το κυριότερο δεν μοιάζει να είναι μια εύκολη περίπτωση, ή, για να το πούμε διαφορετικά, μια περίπτωση που ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει και να πάρει το πάνω χέρι στην όποια διαπραγμάτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάει 20 εκατ. τον Σισέ και φέρνει "Μπελμπεργκ" ο Ολυμπιακός- "Παππούς" από Μπάρτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags