Facebook Pixel Τρελό "ντου" σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Κλέβουν" top ονόματα - Είναι δυνατόν;
| 2019-12-18 14:59:00

Απίστευτο "ντου" σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Κλέβουν" μεγάλα ονόματα - Πόσα δίνουν - Είναι δυνατόν;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο "ντου" σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Κλέβουν" μεγάλα ονόματα - Πόσα δίνουν - Είναι δυνατόν;

Δεν υπάρχουν αυτά που γράφουν! Ποια ομάδα τα... σαρώνει όλα;

Εξελίσσεται σε... διαφήμιση. Για κάτι περισσότερο από 36 ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα ο υπεύθυνος scouting στην Ευρώπη (αυτός είναι ο ακριβής του ρόλος) της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρικάρντο Τσελεβάρτι και σε λίγο θα φτάσουμε τους... ισάριθμους παίκτες τους οποίους φέρεται να βλέπει για λογαριασμό του ρωσικού συλλόγου.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν οι αναφορές για ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα. Χθες όμως, το μπαράζ έφτασε σε επίπεδα... παράκρουσης! Πρώτα, έγινε λόγος για τον Βασίλη Μπάρκα, στη συνέχεια κυκλοφόρησαν σενάρια που εμπλέκουν τον Τσούμπα Ακπόμ, τον Μάρκο Λιβάγια και τον Νέλσον Ολιβέιρα, αργά το βράδυ γνωστοποιήθηκε το όνομα του Πέτρου Μάνταλου, ενώ σε σημερινά δημοσιεύματα γίνεται λόγος και για τον Δημήτρη Γιαννούλη!

Το τι ισχύει, το έχετε διαβάσει ακριβώς στο sportdog. Η παρουσία του ανθρώπου της "Λόκο" στην Αθήνα έχει εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα, με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Εχουμε αναφέρει τους περιορισμούς που τίθενται σε ισχύ στο ρωσικό πρωτάθλημα από την επόμενη σεζόν, περιορισμοί που υποχρεώνουν τις εκεί ομάδες να μειώσουν τον αριθμό των ξένων που έχουν στο ρόστερ τους σε 8.

Απάντες κοιτάνε πως θα συμμορφωθούν, κάνοντας το scouting όχι για άμεσα, αλλά εν όψει καλοκαιριού, αφού πρώτα θα έχουν ξεφορτωθεί τον πλεονάζοντα αριθμό ξένων. Με πολύ μεγάλα ερωτηματικά λοιπόν, αφού καλά καλά ούτε στην ίδια τη Λοκομοτίβ γνωρίζουν πώς θα έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στην ομάδα τους σε πέντε μήνες, αυτό που δεδομένα ψάχνουν είναι αριστερός μπακ.

Δεν αναζητούν τερματοφύλακα, δεν αναζητούν δεκάρι-εξτρέμ όπως ο Πέτρος Μάνταλος και ψάνχουν... κάτι, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί ούτε στιλ, ούτε χαρακτηριστικά, ούτε κάτι περισσότερο, στην επίθεσή τους. Προσοχή: όλη αυτή η αναζήτηση έχει ορίζοντα το καλοκαίρι, εκτός από τον αριστερό  μπακ, που αν και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος τώρα, θα γίνει κίνηση.

Προφανώς λοιπόν, οι Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Γιαννούλης όντως θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ρωσικό σύλλογο. Τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον "Τσίμι" η Λοκομοτίβ δεν μπορεί να τις καλύψει (και το γνωρίζει), τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ μπορεί. Ωστόσο είναι σίγουρο πως κανείς από τους δύο διεθνείς μπακ δεν βλέπει "ζεστά" το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Ρωσία στη δεδομένη στιγμή της καριέρας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα σκαριά μεγάλη "μεταγραφή" στο λιμάνι - Με αυτόν ανεβαίνει επίπεδο - "Τρέμουν" ΠΑΟΚ και Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags