Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Τσίτωσε" ο Καρυπίδης! Τα πρώτα μπαμ στον Άρη
| 2020-06-02 17:32:00

"Τσίτωσε" ο Καρυπίδης! Τα πρώτα μπαμ στον Άρη - Xρυσάφι για "φονιά" - Τέλος o... Ολυμπιακός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τσίτωσε" ο Καρυπίδης! Τα πρώτα μπαμ στον Άρη - Xρυσάφι για "φονιά" - Τέλος o... Ολυμπιακός!

Άρης - Ολυμπιακός: Δεδομένες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης μετά την πρόσφατη τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη ΦΙΦΑ. Κυνηγάνε μεν την αναίρεση της με προσφυγή ως και το CAS οι «κίτρινοι» και παρότι εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της, εν τούτοις μέχρι να επικυρωθεί το αποτέλεσμα, οι κινήσεις τους είναι συγκεκριμένες και απολύτως μετρημένες και για την ακρίβεια αφορούν αποκλειστικά προσπάθεια ανανέωσης των παικτών της ομάδας που έχουν συμβόλαιο, αλλά αυτό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Αυτό είναι άλλωστε το μόνο περιθώριο που επιτρέπει η τιμωρία από τη ΦΙΦΑ. Και πάλι καλά δηλαδή, παρότι συνολικά υπάρχουν παραπάνω από μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές σε ανάλογο καθεστώς. Οι δύο βέβαια ήδη χάθηκαν για τους «κίτρινους» (Βέλεθ και Ντιγκινί), το ξεκίνημα πάντως έγινε με τη συμφωνία για την 1+1 επέκταση συμβολαίου του Μίχαελ Ενινγκ.

Συζητήσεις και προτάσεις έχουν γίνει σε διάφορους ποδοσφαιριστές, πιο κοντά τη δεδομένη στιγμή για να ακολουθήσουν τον Γερμανό τεχνικό είναι οι Ματίγια, Κουέστα. Για τον Ιντέγε έχουμε τονίσει πως έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και παρότι εμφανώς μειωμένη σε σχέση με τις φετινές απολαβές του Νιγηριανού εκφράζεται αισιοδοξία πως μπορεί να αποδειχτεί ικανή.

Από εκεί και πέρα, ελπίδες υπάρχουν και για την περίπτωση του Λάρσον, ο οποίος παρά το πρέσινγκ που δέχεται δεν θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο, χωρίς όμως να έχει γίνει το παραμικρό για τους Μπρούνο Γκάμα και Χουλιέν Κουέστα. Φημολογούνταν μάλιστα πως ένας από τους λόγους που δεν είχε γίνει καμία συζητήση με τον Ισπανό τερματοφύλακα είναι γιατί ο Άρης είχε – από την αλλαγή του χρόνου κιόλας – stand by τον Μπάλαζ Μέγιερι.

Πέραν φυσικά του ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει λόγω της τιμωρίας, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο 30χρονος τερματοφύλακας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του. «Έχω συνεργαστεί με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη ενόσω αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Το δικό μου συμβόλαιο στον Ατρόμητο λήγει και από την στιγμή που έχει ο σύλλογος αποφασίσει να δώσει ευκαιρία σε έναν πολύ ταλαντούχο νεαρό τερματοφύλακα (σ.σ. Μανδάς) δεν πρόκειται να το ανανεώσω, ο Άρης εμφανίζονταν να θέλει τερματοφύλακα, οπότε οι δημοσιογράφοι έκαναν τις προσθέσεις, δημιουργώντας από το μηδέν ένα θέμα που δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος τερματοφύλακας, αφενός αποσαφηνίζοντας την κατάσταση με το φημολογούμενο φλερτ του με τον Άρη, αφετέρου ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παραμείνει στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε άλλη κατηγορία ο ΠΑΟ - Αυτοί... διαλύονται - Πρωτοφανές με Βέλεθ - Πώς θα παίξει στα πλέι οφ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags