Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα φώναξε παρών
| 2021-02-21 17:35:00

Τους "έφτιαξε" ο Μπάμπα, αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ - Άλλος η... καψούρα Γκαρσία - Μεταγραφή Ρέμπε!

Κον-troll και σουτ
Τους "έφτιαξε" ο Μπάμπα, αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ - Άλλος η... καψούρα Γκαρσία - Μεταγραφή Ρέμπε!

ΠΑΟΚ: Στα τέλη του Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ τον έφερε στην Τούμπα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Μετά την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν επειγόντως ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι βρήκαν αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των Λονδρέζων, αγωνίστηκε σε τρία ματς με την U23 του συλλόγου ενώ και πέρσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Οπότε, από τις πρώτες προπονήσεις ο 26χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ έδειξε, ότι ήταν ανέτοιμος και πως χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με την Κ19 στις 11 Φεβρουαρίου και όλα έδειχναν, ότι θα του έδινε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων. O Αφρικανός εν τέλει βρέθηκε στην αποστολή, αλλά δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά.

Προετοιμάστηκε όμως ψυχολογικά για την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπου ο Δικέφαλος νίκησε 4-0. Ο Μπάμπα δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ και επιθετικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ήταν κινητικός, συνέκλινε και πατούσε περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις συνεργασίες στο επιθετικό παιχνίδι με Τζόλη, Ροντρίγκο και Κρμέντσικ.

Η πρώτη εκ των τριών τον βοήθησε να βάλει τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση. Ο Μπάμπα κατάφερε, να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ, αφού άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 18'. Ο Γκανέζος δέχτηκε πάσα από τον Τζόλη, εκανε πολύ ωραία κίνηση, ελίχθηκε στην περιοχή, προσποιήθηκε όμορφα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Κατσικά.

Μπορεί ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου, ο οποίος κάνει πράγματα και θάματα, να ήταν η καψούρα του Γκαρσία. Ο Μπάμπα όμως έδειξε, ότι μπορεί να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ, τόσο ανασταλτικά, πολύ περισσότερο δημιουργικά. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ξεμείνει με τον 35χρονο Βιεϊρίνια και τον ανέτοιμο για υψηλό επίπεδο, Άντριαν Περέιρα.

Μιλάμε εξάλλου, για έναν παίκτη για τον οποίο η Τσέλσι έβγαλε 26 εκατ.Ευρώ από τα ταμεία της για να τον αγοράσει από την Άουγκσμπουργκ. Είναι παίκτης που τον έφερε ο Ρέμπε και τον πιστεύει πολύ. Στο χέρι του είναι ή μάλλον καλύτερο στα πόδια του αν θα αρπάξει την ευκαιρία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον… φευγάτο στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό τον έστειλε εξέδρα ο Γκαρσία - Εκτοξεύει την τιμή του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags