Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ συνεχίζονται με το ρεπορτάζ να… τρέχει τις τελευταίες ημέρες, καθώς προκύπτουν συνέχεια νέες ειδήσεις.
| 2021-03-17 10:51:00

Έσκασε τώρα: Όνομα έκπληξη από Παναθηναϊκό για την ΕΠΟ!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Όνομα έκπληξη από Παναθηναϊκό για την ΕΠΟ!

Η υποψηφιότητά του πέρασε… από χίλια κύματα, ωστόσο πλέον είναι και επίσημο. Παλαίμαχος άσος επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με μία συμμετοχή έκπληξη.

Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ συνεχίζονται με το ρεπορτάζ να… τρέχει τις τελευταίες ημέρες, καθώς προκύπτουν συνέχεια νέες ειδήσεις.

Του Ηλία Λιβάνιου

Το ρεπορτάζ που αφορούσε την κατάθεση της υποψηφιότητας του Γιούρκα Σεϊταριδή δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι αργά το βράδυ, ωστόσο πλέον αποτελεί γεγονός.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων), στη δημοτική Αρχή του Κώστα Μπακογιάννη, θα είναι και αυτός υποψήφιος για να είναι μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας!

Μάλιστα η ΕΠΣ που τον πρότεινε είναι αυτή των Χανιών! Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι παλαίμαχοι άσοι είναι οι παρακάτω:

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τον οποίο πρότεινε η ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Παντελής Καφές που τον πρότεινε η ΕΠΣ Λασιθίου, ενώ η ΕΠΣ Κέρκυρας πρότεινε τον σκόρερ του τελικού με την Πορτογαλία, τον Άγγελο Χαριστέα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags