Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι η κορυφαία μεταγραφή Σαββίδη - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ - Συμπαίκτης με Νεϊμάρ! (Vid)
| 2021-04-16 19:43:00

Αυτός θα είναι η κορυφαία μεταγραφή Σαββίδη - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ - Συμπαίκτης με Νεϊμάρ! (Vid)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός θα είναι η κορυφαία μεταγραφή Σαββίδη - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ - Συμπαίκτης με Νεϊμάρ! (Vid)

Μπαλαδόρος με τρομερά νούμερα που θα "ρίξει" την Τούμπα. Η περίπτωσή του είναι πάντως εξαιρετικά δύσκολη και ακριβή και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το κόστος των τελευταίων μεταγραφών του. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ (είτε αριστερά, είτε δεξιά), όσο και ως μεσοεπιθετικός. Γενικά δεν υπάρχει κάποια θέση από τον άξονα και πιο... ψηλά που να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

ΠΑΟΚ: Οδεύουμε σιγά σιγά προς την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, κάτι που σημαίνει ότι όσο περνά ο καιρός, άλλο τόσο θα φουντώνουν και τα δημοσιεύματα για πιθανούς στόχους ομάδων. Μια εκ των πιο πρόσφατων περιπτώσεων και με τεράστιο ενδιαφέρον εμπλέκει ΠΑΟΚ και... Φερέιρα. Αναφερόμαστε στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ντουντού!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ. Στο συγκεκριμένο κλαμπ μετέβη το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Παλμέιρας του Φερέιρα και οι επιδόσεις του φέτος... ζαλίζουν. Ο 29χρονος άσος μετράει 15 γκολ και 13 ασίστ σε 28 αγώνες. Κάτι που σημαίνει ότι προσφέρει γκολ στην ομάδα του σε κάθε ματς! Εξάλλου, μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ (είτε αριστερά, είτε δεξιά), όσο και ως μεσοεπιθετικός. Γενικά δεν υπάρχει κάποια θέση από τον άξονα και πιο... ψηλά που να μην έχει χρησιμοποιηθεί, αν και τα περισσότερα ματς της καριέρα του τα έχει κάνει στο «φτερό».

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ακουστεί και την περσινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η περίπτωση του εν τέλει δεν είχε προχωρήσει. Πάντως φαντάζει... απίθανο ο Δικέφαλος να μπορέσει να καλύψει τα θέλω της Παλμέιρας, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη του 2023. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει 3 φορές την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και αξίζει αυτή τη στιγμή (τουλάχιστον) 12 εκατ. ευρώ.



Στο παρελθόν η Ντιναμό Κιέβου είχε δώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Κρουζέιρο, ωστόσο ως... κλασικός Βραζιλιάνος άντεξε μόλις 2.5 χρόνια μακριά από την πατρίδα του. Μετά από ένα πέρασμα ως δανεικός στην Γκρέμιο επαναπατρίστηκε οριστικά το καλοκαίρι του 2015 με την Παλμέιρας να δίνει 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Για να καταλάβετε τα... οικονομικά μεγέθη ο Ντουντού φέτος έχει κοστίσει 7 εκατ. ευρώ στην Αλ Ντουχαΐλ, ενώ φημολογείται πως εάν δώσει ακόμη 6 εκατ. ευρώ θα μπορεί να τον κάνει οριστικά δικό της.

Πάντως ακόμη και σήμερα δεν έχει γίνει κατανοητός ο λόγος που δόθηκε δανεικός ένας παίκτης που προσέφερε στην Παλμέιρας σε 193 ματς 46 γκολ και 62 ασίστ. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν... αδύνατο το να μετουσιωθεί σε... πράξη το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, την ώρα που τον θέλει και η Γαλατά. Πάντως, δεν είχε ζήσει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ουκρανία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο" Πρίγιοβιτς με Αστέρα! Ρίχνει άκυρο για να έρθει σε TOP ελληνική ομάδα - Τα σκάει ο πρόεδρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags