Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου με… υπογραφή Κουτσολιάκου - Κορυφαίο όνομα - Restart και από Δώνη
| 2021-06-26 18:35:00

Μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου με… υπογραφή Κουτσολιάκου - Κορυφαίο όνομα - Restart και από Δώνη

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου με… υπογραφή Κουτσολιάκου - Κορυφαίο όνομα - Restart και από Δώνη

Ο γνωστός ατζέντης ετοιμάζει το «κόλπο» του καλοκαιριού. Γιατί δεν είναι μόνο ο Φορτούνης και η νέα προσπάθεια του Τάσου Δώνη, ώστε να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν μερικά χρόνια. Έρχεται μεγάλη συμφωνία…

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα μεταγραφικά σενάρια στα ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων έχουν πάρει... φωτιά, με τις φήμες να "φουντώνουν" τόσο για πιθανές προσθήκες όσο και για αποχωρήσεις.

Είναι η εποχή που οι ατζέντησες παίζουν... μεγάλη μπάλα και ειδικά όσοι έχουν εμπλουτισμένο πελατολόγιο, εκμεταλλεύονται τις διασυσνδέσεις τους για να κλείσουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος σε πρόσφατο ρεπορτάζ του στο Sportdog, ο Πολ Κουτσολιάκος ετοιμάζει ακόμα μια μεταγραφή σε ομάδα της Τουρκίας, η οποία θα αφορά Έλληνα παίκτη!

Ο γνωστός μάνατζερ είναι ιδιαίτερα ενεργός στην τουρκική αγορά, ενώ το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε πίσω από δύο εξόχως πετυχημένα deals, του Δημήτρη Πέλκα και του Ούγγρου Αττίλα Σάλαϊ στη Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα πήγαν περίφημα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξει ακόμα ένας Έλληνας διεθνής που θα μετακομίσει στη γειτονική χώρα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Μίχος "Φορτούνης είναι η εύκολη απάντηση αλλά όχι η μοναδική!". Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες του Πολ Κουτσολιάκου είναι παίκτες όπως οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ),  Κώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Κώστας Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ) και Τάσος Δώνης (Ρεμς).

Για τον τελευταίο υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο αποκάλυψε επίσης ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog. Όπως αναφέρει, ο Τάσος Δώνης "μετακόμισε" στη Rogon του Πολ Κουτσολιάκου προκειμένου να τον βοηθήσει να πάρει μεταγραφή, αφού δεν θέλει να παραμείνει στη γαλλική Ρεμς.

Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους υποψήφιους για μεταπήδηση στην Τουρκία, ενώ εξίσου πιθανό είναι και το σενάριο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα είτε της Γερμανίας (όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με τη φανέλα της Στουτγκάρδης) είτε της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Τζέρι Μαγκουάϊαρ έφερε Τζαβέλλα - "Χάνει" 200.000 - "Εμπλοκή" στην "κλοπή" Ολυμπιακού από ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags