Facebook Pixel Ρουμανία: "Βαθύς" έλεγχος στην Ρουμανία - Σεκιούριτι τσεκάρει τα στήθη γυναικών πριν μπουν στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-10 23:55:00

"Βαθύς" έλεγχος - Σεκιούριτι τσεκάρει τα στήθη γυναικών πριν μπουν στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βαθύς" έλεγχος - Σεκιούριτι τσεκάρει τα στήθη γυναικών πριν μπουν στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές ακατάλληλες για... ανήλικους κατέγραψε η κάμερα στο Βουκουρέστι με γυναίκα σεκιούριτι να ελέγχει τα στήθη σε όσες ήθελαν να μπουν στο Αρένα ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ της Κλουζ και της Κραϊόβα

Ρουμανία: Το Σάββατο (10/7) ήταν ημέρα τελικού Σούπερ Καπ για τη βαλκανική χώρα καθώς Κλούζ και Κραϊόβα αναμετρήθηκαν στο Βουκουρέστι για το τρόπαιο. 

Τα μέτρα ασφαλείας, βέβαια, για να μπει κάποιος στο γήπεδο ήταν πραγματικά... δρακόντεια, μιας και υπήρχε ο φόβος για επεισόδια, όμως την παράσταση έκλεψε μια γυναίκα σεκιούριτι. Η συγκεκριμένη, σύμφωνα με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, άγγιζε τις γυναίκες φιλάθλους στα στήθος, πριν εισέλθουν στις εξέδρες, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό, βλέμματα απορίας από όσους βρίσκονταν στο σημείο αυτό.

Για την ιστορία βέβαια να πούμε ότι η Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι την πρωταθλήτρια στη Ρουμανία Κλούζ, κατακτώντας και το τρόπαιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags