Facebook Pixel Αυτός είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό - "Τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της..."
| 2021-07-20 17:05:00

Αυτός είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό - "Τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της..."

Sportdog Team
Αυτός είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό - "Τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της..."

Συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας το έσωσε ξένος παίκτης των Ερυθρόλευκων που δήλωσε πως θα ήταν τιμή αν επέστρεφε στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν έρθει στον Πειραιά δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι το μέλλον του στους πρωταθλητές δεν είναι ευοίωνο.

Ολυμπιακός - Πέπε: Εκτός από τις κινήσεις ενίσχυσης που προσπαθούν να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι, προχωρούν και τα θέματα των παικτών που δεν ικανοποιούν τον Μαρτίνς και πρόκειται να αποχωρήσουν.

Δύο από τα βασικά ονόματα που είναι κοντά στην... έξοδο είναι ο Τιάγκο Σίλβα, αλλά και ο συμπατριώτης του που το πιθανότερο είναι η νέα αγωνιστική χρονιά να τους βρει σε άλλο σύλλογο.

Η ομάδα που τους θέλει... πακέτο είναι η Γκιμαράες, που έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες λόγω της υπόθεσης Έντουαρντς, που είναι ψηλά στην λίστα για την θέση του εξτρέμ. Έτσι οι πρωταθλητές έχουν στο μυαλό τους να βάλουν κυρίως τον Πορτογάλο μέσο στην εξίσωση, ώστε να πέσουν οι απαιτήσεις των Ασπρόμαυρων. Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε στην O Jogo "Θα ήταν τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες".

Εκτός όμως από τον Πέπε, ο Τιάγκο Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Βιτόρια και μόλις ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες με τους Πορτογάλους θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags