Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: "Εκεί παίζει καλύτερα ο Γκατσίνοβιτς - Γιατί δεν έπιασε στη Χόφενχαϊμ - Ανταλλαγή με Τσούμπερ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-01 13:53:00

"Εκεί παίζει καλύτερα ο Γκατσίνοβιτς - Γιατί δεν έπιασε στη Χόφενχαϊμ - Ανταλλαγή με Τσούμπερ"

Sportdog Team
"Εκεί παίζει καλύτερα ο Γκατσίνοβιτς - Γιατί δεν έπιασε στη Χόφενχαϊμ - Ανταλλαγή με Τσούμπερ"

Έλληνας δημοσιογράφος σκιαγραφεί τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που απέκτησε ο Παναθηναϊκός στην λήξη των μεταγραφών. Τι θα προσφέρει, το μειονέκτημά του και η σχέση με Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός - Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό θεωρεί τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο Γιώργος Βαβρίτσας, στέλεχος του γερμανικού Kicker, ο οποίος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μια προσθήκη-πολυτέλεια για την Ελλάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει τόσο ποιότητα, όσο και τρεξίματα. Ένας παίκτης με τόσες συμμετοχές στην Bundesliga δεν μπορεί να είναι κακός. Τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε στην Άιντραχτ to 2018/19, τότε ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Είχε παίξει και 6άρι και 8άρι και δεύτερος επιθετικός, ήταν η πιο παραγωγική του σεζόν», ανέφερε.

«Στον Παναθηναϊκό μπορεί να τον δούμε και ως εσωτερικό χαφ, αλλά και στα πλάγια. Ο Γιοβάνοβιτς σίγουρα θα ξέρει πώς θα τον αξιοποιήσει καλύτερα. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι το γκολ, ποτέ δεν είχε πολύ καλά τελειώματα, αλλά θα δούμε σίγουρα πολλές φάσεις που θα περνά τους αντιπάλους του σαν σταματημένους», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το λόγο που δεν έπιασε στη Χόφενχαϊμ απάντησε: «Όντως, στη Χόφενχαϊμ δεν έπιασε. Είχε γίνει κάτι σαν ανταλλαγή τότε μεταξύ Άιντραχτ και Χόφενχαϊμ με τον Τσούμπερ και τελικά δεν βγήκε σε κανέναν, γι’ αυτό και θα είναι τώρα και οι δύο στην Ελλάδα. Ο Γκατσίνοβιτς δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και επειδή η Χόφενχαϊμ έκανε καλή πορεία δεν ήταν εύκολο να μπει στην ενδεκάδα».

Όσο για το αν βλέπει τον Γκατσίνοβιτς να μακροημερεύει στον Παναθηναϊκό; «Η Χόφενχαϊμ δεν θα πει όχι για την πώληση του Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να τα βρει η ελληνική ομάδα με τον παίκτη και με τους Γερμανούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags