Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκα Νικολογιάννη για το ματς με τον Παναιτωλικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 13:29:00

Χτύπησε καμπανάκι ο Νικολογιάννης για ΠΑΟ: "Αν θέλει να κερδίσει τον Παναιτωλικό πρέπει να..."!

Sportdog Team
Χτύπησε καμπανάκι ο Νικολογιάννης για ΠΑΟ: "Αν θέλει να κερδίσει τον Παναιτωλικό πρέπει να..."!

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φύγει με το «διπλό» από το Αγρίνιο και μίλησε για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Καλύτερη απόδοση από εκείνη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης καλείται να έχει αύριο το Τριφύλλι, προκειμένου να νικήσει τον επικίνδυνο Παναιτωλικό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν νομίζω ότι θα έχουμε ιδιαίτερες επιστροφές. Αν θα είναι αποστολή ο Κωτσίρας, και αυτό δεν είναι σίγουρο, ο Μαουρίσιο θα είναι εκτός. Το αυριανό παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από αυτό της Ριζούπολης. Έχει κάνει ζημιές ο Παναιτωλικός, είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, παράγει, αλλά μπορεί να γυρίσει και πίσω να σου κάνει την ζημιά. Αν θέλει να κερδίσει, θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος από το ματς με τον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός. Να μην δώσει ευκαιρίες και φυσικά, τις δικές του ευκαιρίες όσες κι αν είναι, να τις κάνει γκολ. Το άγχος θα το έχει αυτός, άλλωστε», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να πάει στην ίδια, ίσως όμως κάνει και δύο-τρεις αλλαγές, για λόγους φρεσκαρίσματος, με τον Αλεξανδρόπουλο να είμαι μια πιθανή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει.

Ο Νικολογιάννης τόνισε για τον Κουρμπέλη πως σίγουρα θα τον δούμε με τον Ατρόμητο, καθώς ο Ρούμπεν Πέρεθ έχει κάρτες, αλλά μπορεί και νωρίτερα στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags