Facebook Pixel ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 17:15:00

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Sportdog Team
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Ο ηγέτης της ΑΕΚ ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο μετά την αποχώρηση Γιαννίκη και την αναβάθμιση Οφρυδόπουλου.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης! Ο ηγέτης της ΑΕΚ ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο μετά την αποχώρηση Γιαννίκη και την αναβάθμιση Οφρυδόπουλου.

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ΑΕΚ, μετά από 5 μήνες ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο, για την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. αλλά και για την αγωνιστική πτώσης της ομάδας που βίωσε ντροπιαστικές ήττες από ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Βόλο και μάλιστα εντός έδρας, ενώ προηγήθηκε, αλλά και αποκλεισμό από ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τη θέση του Ελληνογερμανού τεχνικού της ΑΕΚ, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΚ Β', Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2022.

Η ΑΕΚ προπονείται για πρώτη φορά αυτήν την ώρα, υπό τις οδηγίες του προπονητή της δεύτερης ομάδας. Μάλιστα στα Σπάτα βρέθηκε για λίγη ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος με αυτήν την κίνηση έδειξε, ότι πλέον θα είναι πιο ενεργός στα θέματα της ομάδας. Εξάλλου λίγη ώρα πριν, διέρρευσε, ότι η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση των 80,74% της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στην εταιρεία Dikefalos Holdings CO, συμφερόντων Μελισσανίδη. Συνεπώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ περνάει στην οικογένεια Μελισσανίδη, μία εξέλιξη που είχε δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο «Τίγρης» μίλησε τεχνικό επιτελείο και παίκτες, μία μέρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο καθοριστικό ενόψει του πλασαρίσματος της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Την Τετάρτη στην προπόνηση της ΑΕΚ Β' θα βρεθεί ο Νικος Παναγιωτάρας, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι το τέλος της σεζόν με συνεργάτη μαζί με Παυλή και υπόλοιπο σταφ της ΑΕΚ Β'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags