Facebook Pixel Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: "Αυτοκτόνησε" ο ΠΑΣ - Γκάλαρε με τον αδιάφορο Βόλο, έχασε την εξάδα στο... χορτάρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 21:01:00

"Αυτοκτόνησε" ο ΠΑΣ - Γκέλαρε με τον αδιάφορο Βόλο, έχασε την εξάδα στο... χορτάρι!

Sportdog Team
"Αυτοκτόνησε" ο ΠΑΣ - Γκέλαρε με τον αδιάφορο Βόλο, έχασε την εξάδα στο... χορτάρι!

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα του έδινε από απόψε το εισιτήριο για τα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κόλλησε στο 0-0 με τον αξιόμαχο Βόλο και πλέον περιμένει την οριστική απόφαση για το -5.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο Βόλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, έχοντας και την κατοχή και όντας η απειλητικότερη ομάδα του γηπέδου. Στο 8’ ο Ρεγκατέν εκτέλεσε όμορφα φάουλ που κέρδισε ο Φαν Βέερτ, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει δύσκολα με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 13’ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δήλωσε ξανά παρών, αντιδρώντας σωστά σε κεφαλιά του Μπαριέντος από το σημείο του πέναλτι.

Στο 18’ ο Φαν Βέερτ πήρε μια κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν ξανά έτοιμος και αντέδρασε σωστά. Με το πέρας του πρώτου εικοσάλεπτου ο ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς και άρχισε να απειλεί, αγγίζοντας μάλιστα το 0-1 στο 33’, όταν μετά από λάθος του Μπαρτόλο έκλεψε ο Περέα και σέντραρε συρτά, με τον Σνάιντερ να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν και τον τερματοφύλακα του Βόλου να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 35’ ο Βόλος «απάντησε», με τον Φερνάντες να σουτάρει δυνατά και τον Λοντίγκιν να αποκρούει στην αριστερή του γωνία, ενώ στο 36’ έκανε νέα επέμβαση, σε μακρινό σουτ του Άλχο. Στο 41’ ο ΠΑΣ έκανε δύο τις σημαντικές του ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Σάλιακα να εκτελεί κόρνερ και τον Ντομίνγκεθ να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.

Καλύτερος ο Βόλος και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Φαν Βέερτ να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 στο 57’, όταν ξεχάστηκε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και πήρε ολομόναχος την κεφαλιά μετά από υπέροχη σέντρα του Ρεγκατέν, στέλνοντας την μπάλα ψηλά.

Στο 63’ ο Όροζ ανέτρεψε τον Σνάιντερ ως ο τελευταίος αμυντικός και ο Τσοκαλίδης του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία όμως πήρε πίσω στη συνέχεια, αφού το VAR αποφάνθηκε πως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ ξεκίνησε τη φάση από θέση οφσαίντ. Στο 66’ ο Φαν Βέερτ πήρε ξανά κεφαλιά μέσα από την περιοχή των Ηπειρωτών, αλλά ξανά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός ανέβηκε απότομα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν συχνά φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 76’ απείλησε από πλάγια θέση ο Ρεγκατέν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ έβγαλε ιδανική αντεπίθεση με πρωταγωνιστή τον Περέα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Στο 78’ ο Βαν Βέερτ πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 79’ ένα μακρινό σουτ του Νίνη κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Γκιουλέν, Ρίνερ, Μπαρτόλο - Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Κορέα) – Ορόζ (72’ Νίνης),Φερνάντες (88’ Πουρίτα), Ρεγκατέν - Φαν Βέερτ

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν – Λιάσος (72’ Μπρένερ), Στάνκο (58’ Καραχάλιος), Ντομίνγκεθ - Γκαρντάφσκι, Περέα, Σνάιντερ (82’ Μίνα)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags