Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Επιστροφή έκπληξη Έλληνα άσου - Στο… κόλπο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - "Χρυσό" συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 14:30:00

Επιστροφή έκπληξη Έλληνα άσου - Στο… κόλπο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - "Χρυσό" συμβόλαιο!

του Γιώργου Κτενά
Επιστροφή έκπληξη Έλληνα άσου - Στο… κόλπο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - "Χρυσό" συμβόλαιο!

Οι λόγοι που γυρίζει στην Ελλάδα και η αγωνιστική του κατάσταση. Θα μπορέσει να παίξει ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο; Και πόσα χρήματα ζητάει για να υπογράψει; Διαβάστε στο Sportdog.gr...

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στο ρεπορτάζ των δύο αθηναϊκών ομάδων βρέθηκε το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Άρη φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από μια διετία στο Κατάρ.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, expert τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να δούμε τις έκανε τα τελευταία δύο χρόνια ο 31χρονος άσος στην καριέρα του.

"Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο - 17 ματς και 3 γκολ - Τον ενδιαφέρουν τα λεφτά"

"Φέτος δεν πήγε καλά ο Φετφατζίδης, η ομάδα του σώθηκε στα μπαράζ, αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Την πρώτη χρονιά ήταν καλός, αλλά τώρα στη δεύτερη όχι τόσο. Έπαιξε σε 17 ματς και 3 γκολ, σε πρωτάθλημα που έχει ανοιχτές άμυνες και μπαίνουν πολλά γκολ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Τι συμβόλαιο είχε εκεί και πόσο εύκολο είναι να αποχωρήσει;

"Πιστεύω ότι θα μείνει ελεύθερος μετά από τη σεζόν που έκανε. Η αμοιβή του  ήταν στο 1+ εκατ. ευρώ, αλλά στην Ευρώπη ξέρει ότι δεν θα τα βρει αυτά τα λεφτά. Έχει αποδείξει ότι τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, βέβαια, όταν πήγε Σαουδική Αραβία και πριν από δύο χρόνια στο Κατάρ, σε μικρή ομάδα σαν τη Λαμία".

"Δεν θα πιάσει στη Σούπερ Λιγκ - Τους καλούς τους κρατάνε - Δεν κάνει για ΠΑΟ και ΑΕΚ"

Με βάση την εικόνα του, θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Σούπερ Λιγκ;

"Πιστεύω ότι δεν θα πιάσει, αν ήταν σε καλή κατάσταση δεν θα τον άφηναν από το Κατάρ να φύγει. Εκεί είναι πρωτάθλημα που με μια μπαλιά βγαίνεις τετ α τετ και σκοράρεις αν είσαι ικανός".

Παρόλα αυτά θεωρείς ότι θα ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ;

"Πιστεύω ότι δεν μπορεί σε καμιά από αυτές τις δύο ομάδες. Στα έλεγα και με τον Καρλίτος, αν θυμάσαι, πριν τον πάρει ο Παναθηναϊκός: Τους καλούς, τους χρυσώνουν και μένουν. Για να τον αφήσουν να φύγει, σημαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς - Μεταγραφή που λίγοι περίμεναν - Ήρθε και παίζει βασικός!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags