Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξτρέμ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν θα έρθει ως φίρμα στην Ελλάδα - Μάχη με Φούλαμ και Νις"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 19:35:00

"Εξτρέμ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν θα έρθει ως φίρμα στην Ελλάδα - Μάχη με Φούλαμ και Νις"

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν θα έρθει ως φίρμα στην Ελλάδα - Μάχη με Φούλαμ και Νις"

"Παίζει στη γραμμή και μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια"! Ποιος είναι ο ακραίος επιθετικός που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, η ακριβή τιμή του, το ενδιαφέρον από Αγγλία-Γαλλία και οι λόγοι που μπορεί να αποχωρήσει από τη Σαχτάρ.

Με τον Ολυμπιακό συνδέθηκε τις τελευταίες ώρες το όνομα του 23χρονου Ισραηλινού εξτρέμ της Σαχτάρ, Μανόρ Σόλομον, καθώς η περίπτωσή του δεδομένα είναι εξαιρετική.

Το sportdog επικοινώνησε με τον expert τού ποδοσφαίρου σε Ρωσία και Ουκρανία, Λευτέρη Ντανοβασίλη, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωσή του. Ποιο είναι το ποσό που χρειάζεται για να τον αποκτήσει μια ομάδα, πώς του αρέσει να παίζει και αν ταιριάζει με το υλικό του Ολυμπιακού. Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Ο καλύτερος εξτρέμ της Σαχτάρ - 7 με 8 εκατ. - Ταιριάζει στον Ολυμπιακό αν..."

"Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος εξτρέμ της Σαχτάρ, έχει το γκολ, είναι γρήγορος, πολύ καλός. Έχει 3-3,5 χρόνια στην ομάδα, παίζει και με τα δύο πόδια, αλλά είδα ότι είναι κοντά στο να τον αγοράσουν ομάδες όπως η Νις και η Φούλαμ. Η τιμή του πρέπει να είναι, μετά τις εξελίξεις σε Ρωσία και Ουκρανία, κάπου στα 7-8 εκατ. ευρώ", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Θεωρείς ότι ταιριάζει στον Ολυμπιακό;

"Αν ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ που να παίζει στη γραμμή, προφανώς και ταιριάζει. Είναι διεθνής Ισραληνός, πιτσιρικάς και μεγάλο ταλέντο. Για να τον αγοράσει θα χρειάζονται σίγουρα 7-8 εκατ., αλλά ίσως θα μπορούσε να τον αποκτήσει και με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο λόγω του πολέμου. Πάντως υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του ήδη".

"Αριστερά και συγκλίνει προς τα μέσα - Ταιριαζει με Ρέαμπτσιουκ - Θα έρθει με φιλοδοξία"

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Στη Σαχτάρ έπαιζε αριστερά και του άρεσε να συγκλίνει πολλές φορές. Είναι πολύ καλός και σε πολύ καλή ηλικία".

Θα μπορούσε να συνεργαστεί καλά με τον Ρέαμπτσιουκ;

"Ναι, φυσικά. Ταιριάζει με Ρέαμπτσιουκ, είναι παίκτης που τρέχει, πιέζει. Μα αν έρθει στην Ελλάδα δεν θα έρθει ως φίρμα, αλλά ως κάποιος φιλόδοξος για να διακριθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" από Ρωσία ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Νέο όνομα έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ακριβός ο Λόου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags