Facebook Pixel Ξάνθη: Απίστευτες καταγγελίες για την Ξάνθη - "Έχει να πληρώσει από τις 31 Δεκέμβρη..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 11:54:00

Απίστευτες καταγγελίες για την Ξάνθη - "Έχει να πληρώσει από τις 31 Δεκέμβρη..."

Sportdog Team
Απίστευτες καταγγελίες για την Ξάνθη - "Έχει να πληρώσει από τις 31 Δεκέμβρη..."

Για… παύση πληρωμών κατηγόρησαν την Ξάνθη, δικηγόροι έξι ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Για χρέη συνολικά άνω των 500.000 ευρώ και για παύση πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές από τον περασμένο Γενάρη, κατηγόρησαν την Ξάνθη, οι δικηγόροι έξι ποδοσφαιριστών, οι προσφυγές των οποίων συζητήθηκαν στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, από όπου απουσίαζαν οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Κώστα Θυμιάνη που του οφείλονται 15.150 ευρώ ενώ διεκδικεί ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ, τον Χρήστο Μπάτζιο που χωρίς την αποζημίωση, του οφείλονται 28.122 ευρώ, τον Τάσο Παπάζογλου που έχει λαμβάνειν 42.000 ευρώ ενώ η Ξάνθη χρωστάει ακόμη 22.000 ευρώ στον Αστέριο Γιακουμή, 24.800 στον Μανώλη Τζανακάκη και 28.000 ευρώ στον Παναγιώτη Δεληγιαννιδη.

«Μόνο στην Επιτροπή σας τα χρέη είναι άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Την πρώτη χρονιά είχαν πληρωθεί τα πάντα. Από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά τίποτα. Έγινε η ιστορία με τον Πάπας και κατασχέθηκαν οι μετοχές της ΠΑΕ (η ομάδα το διαψεύδει). Εντοπίστηκαν απάτες και υπεξαιρέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων» τόνισε ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Κώστα Θυμιάνη, Μανώλης Αλιφραγκής, πρόσθεσε: «Η ΠΑΕ έχει σταματήσει να πληρώνει από τον Ιανουάριο. Οφείλεται πριμ συμμετοχών 2.450 ευρώ, 6 μισθοί και δύο δόσεις Ιανουαρίου και Απριλίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags