Facebook Pixel Ίκερ Κασίγιας: Τρολάρισμα Κασίγιας εν μέσω φημών για σχέση με Σακίρα: "Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay" (pics)
| 2022-10-09 18:49:00

Τρολάρισμα Κασίγιας εν μέσω φημών για σχέση με Σακίρα: "Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay" (pics)

Sportdog Team
Τρολάρισμα Κασίγιας εν μέσω φημών για σχέση με Σακίρα: "Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay" (pics)

Διάθεση για... τρολάρισμα είχε μάλλον ο Κασίγιας, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έκανε μια μάλλον απρόσμενη αποκάλυψη.

Ο Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα! 

Σε μια προσπάθεια μάλλον να απομακρύνει από πάνω του τη δημοσιότητα, ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το εξής: "Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay!".

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, με πολλούς να αναρωτιούνται αν ισχύει πραγματικά η δήλωσή του ή αν πρόκειται για κάποιο αστείο, ή ακόμα αν κάποιος χάκερ έχει βάλει το... χεράκι του. Όπως είπαμε, ωστόσο, όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για τρολάρισμα.

Ο Κασίγιας ήταν άλλωστε παντρεμένος με την γνωστή δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία χώρισε τον περασμένο Μάρτιο έπειτα από αρκετά χρόνια μαζί. Επίσης, ένας από τους πρώτους που σχολίασαν στην ανάρτησή του ήταν ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος έγραψε χιουμοριστικά πως "ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις την ιστορία μας!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags