Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έπαιξε καθόλου στον Ολυμπιακό, έφυγε σε έξι μήνες και πάει Μουντιάλ - "Έφαγε" άσο του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 00:06:00

Δεν έπαιξε καθόλου στον Ολυμπιακό, έφυγε σε έξι μήνες και πάει Μουντιάλ - "Έφαγε" άσο του ΠΑΟΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Δεν έπαιξε καθόλου στον Ολυμπιακό, έφυγε σε έξι μήνες και πάει Μουντιάλ - "Έφαγε" άσο του ΠΑΟΚ!

Κι όμως, πλέον κοστίζει πέντε φορές όσο ο Πασχαλάκης στο Λιμάνι! Ποιος είναι ο παίκτης που δεν έπεισε τον Μαρτίνς, αποχώρησε χωρίς να πάρει ευκαιρίες και τώρα ετοιμάζεται για το Κατάρ, αφήνοντας στην Ελλάδα παίκτη του Δικεφάλου; Και Bonus η δικαίωση Λουτσέσκου στη Νίκαια και το μέλλον του Κωνσταντέλια… στην Ισπανία.

Ολυμπιακός: Ο "Ευαγγελιστής" αποκαλύπτει για την... επετηρίδα στην Κροατία που "έφαγε" τον Κοτάρσκι από το Μουντιάλ και θυμίζει την παλιά ιστορία, με το ζουμερό παρασκήνιο του Ιβουσιτς που ήρθε τον Γενάρη του 2018 στον Ολυμπιακό αλλά εκδιώχθηκε το ίδιο καλοκαίρι αφού δεν ... χωρούσε στον σχεδιασμό του Μαρτίνς, που είχε αναλάβει τότε. Ο 27χρονος, σήμερα Κροάτης κίπερ, που θα είναι με την Κροατία στο Κατάρ κοστίζει περισσότερα απο όσο μαζι οι τρεις σήμερα "ερυθρόλευκοι" τερματοφύλακες ενώ έχει και ...παρελθόν με τους Σα, Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη!

Μπόνους απο την στήλη η "μαγκιά" του Λουτσέσκου στην Νίκαια και ο χαρισματικός/απολαυστικός Κωνσταντέλιας που είναι "γεννημένος" για παίκτης της ... La Liga και για εκεί προορίζεται

ΙΒΟΥΣΙΤΣ/ΚΟΤΑΡΣΚΙ: ο πρώτος "έφαγε" τον δεύτερο στην 3άδα των πορτιέρε της Κροατίας, που θα πάνε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Τα άλλα δυο "εισιτήρια" ήταν καπαρωμένα, από τον βασικό Λιβάκοβιτς ( της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των 8.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία) κι από τον Ιβο Γκρμπιτς, αναπληρωματικό του Όμπλακ στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά "πουλέν" στην Κροατία.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ:  ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Ελπίδων της Κροατίας, το "πάλεψε" για να μπει στην εκλεκτή 3άδα, τον "έσπρωξαν" και όσο μπορούσαν αλλά στο τέλος μέτρησε η κροατική ... επετηρίδα. Εξαιτίας της προτιμήθηκαν οι Ιβουσιτς/Γκρμπιτς και θα μείνει στην Τούμπα ο Κοτάρσκι, ο οποίος έχει βέβαια όλο το μέλλον μπροστα του αφού ήταν ο νεότερος (22 χρονών) της προεπιλογής του Ντάλιτς. Η μανατζερική πιάτσα που γνωρίζει πολύ καλά, πρόσωπα και καταστάσεις, υποστηρίζει πως για τον Κοτάρσκι ήταν επιτυχία και που βρέθηκε μόνο στην προεπιλογή της Κροατίας! Δείχνει την ... δυναμική και την προοπτική του.

ΙΒΟΥΣΙΤΣ 1: ήταν 18 Ιανουαρίου του 2018, όταν ανακοινωνόταν από τον Ολυμπιακό! Είχε πάει στου Ρέντη ως ελεύθερος και με την προοπτική να μείνει μέχρι το 2021. Στα 23 του χρόνια, μετά από 2,5  καλές σεζόν στην μικρομεσαία κροατική ομάδα Ίστρα, το "ερυθρόλευκο" τότε σκάουτινγκ έβλεπε έναν τερματοφύλακα ύψους 1,95 με  προοπτική ακόμη και να γίνει βασικός. Άλλωστε η Ιντερ ως τεράστιο ταλέντο τον είχε "τσιμπήσει" μόλις στα 15 του χρόνια και τον πήρε στο Μιλάνο. Ο Ιβιτσα Ίβουσιτς πήγε με όνειρα στον Ολυμπιακό, έκατσε μισή σεζόν ως δεύτερο/τρίτος μαζί με τον Χουτεσιώτη και βασικό τον Βέλγο Προτό αλλά το καλοκαίρι του 2018 ξαφνικά "χαιρέτησε"!!

ΙΒΟΥΣΙΤΣ 2: στο "σχεδιασμό" του Μαρτίνς, που είχε πιάσει δουλειά από νωρίς κι αξιολογούσε το υλικό της ομάδας που θα αναλάμβανε  από την σεζόν 2018 -19, ο Ίβουσιτς δεν θεωρήθηκε κάτι ιδιαίτερο. Έφυγε, λοιπόν, από τον Πειραιά και γύρισε στην Κροατία, για να παίζει βασικός στην Όσιγιεκ. Ο Ολυμπιακός στην θέση του Ιβουσιτς είχε πάρει/επαναφέρει τον Ανδρέα Γιαννιώτη (προερχόταν απο σούπερ σεζόν στον Ατρόμητο), ο Μαρτίνς όμως, ήθελε και συμπατριώτη του τερματοφύλακα και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Ζοζέ Μέντες έστειλε "συστημένο" στον Ολυμπιακό ένα ακόμη "δώρο", τον Σά (αρχικά δανεικός απο την Πόρτο).

ΣΑ/ΙΒΟΥΣΙΤΣ: στην πορεία βέβαια ούτε ο Ολυμπιακός έχασε με τον Σα, ούτε ο Πορτογάλος κίπερ που πήρε μεταγραφή στην Prέμιερ Λιγκ (με σημερινή χ.α. 18.000.000 ευρώ), ούτε βέβαια ο Ίβουσιτς αφού 4 χρόνια μετά, στα 27 του, θα πάει στο Μουντιάλ με την Κροατία (όπως και ο Σα με την Πορτογαλία άλλωστε). Σημειολογικά, ο Ιβουσιτς που έδιωξε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2018, σήμερα έχει χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ. Δηλαδή όσο μαζί δεν φτάνουν και οι τρεις "ερυθρόλευκοι" γκολκίπερ ( 2,5 εκατ. ο Βαλτσλίκ 1 εκατ. ο Πασχαλάκης, 1,2 εκατ. ο Τζολάκης). Συμβαίνουν αυτά βεβαίως...

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: πιστώνεται το διπλό με ... σκορ στην Νίκαια, στο 100%. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με παίκτες που δεν παίζανε πολύ ( Νάσμπεργκ, Φελίπε Σοάρες συν τους Κωνσταντέλια, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες) αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός τους είχε έτοιμους κι αγωνιστικά αλλά και με ψυχολογία, παίξανε πάρα πολύ καλά όπως και όλος ο ΠΑΟΚ. Και ο επόμενος που... έρχεται - θυμίζω - πως είναι ο Κουαλιάτα, που επίσης έχει δουλέψει ο κόουτς ΡαζβάνΌσον αφορά στον Κωνσταντέλια, ο πιτσιρικάς όσο περισσότερο παίζει, τόσο περισσότερο ...ζαλίζει! Παίκτες με χάρισμα, ταλέντο και στυλ για την ισπανική Λα Λίγκα. Για εκεί προορίζεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρόνια έχω να δω τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα με Μίτσελ αν... - Έβγαλε τον περιπατητή"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags