Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποθέωση από τον Πρόεδρο της UEFA για Παναθηναϊκό - Ο Τσέφεριν βλέπει αγώνες του!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 23:56:00

Αποθέωση από τον Πρόεδρο της UEFA για Παναθηναϊκό - Ο Τσέφεριν βλέπει αγώνες του!

Sportdog Team
Αποθέωση από τον Πρόεδρο της UEFA για Παναθηναϊκό - Ο Τσέφεριν βλέπει αγώνες του!

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τους συμπατριώτες του Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν που αγωνίζονται με τα πράσινα στη χώρα μας!

Το πλάνο της European Super League που κατέρρευσε, το θαύμα της Εθνικής Ελλάδας του 2004 και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν του Παναθηναϊκού ήταν τα κυριότερα σημεία στα οποία στάθηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στη συνέντευξή του στη Nova και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA μίλησε:

Για τους τρεις Σλοβένους του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουν Σλοβένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής, βλέπω αγώνες του Παναθηναϊκού ώστε να παρακολουθώ τους τρεις συμπατριώτες μου. Χαίρομαι που αγωνίζονται στον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης, ο Κούρτιτς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το θαύμα της Ελλάδας στο Euro 2004: «Ήταν μια τεράστια έκπληξη η κατάκτηση, παίξατε σπουδαίο κατενάτσιο. Ο Ζαγοράκης ήταν ένας τεράστιος παίκτης, ο ηγέτης της Ελλάδας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κερδίσατε την Πορτογαλία εκτός, παίξατε φανταστικά. Η Πορτογαλία κέρδισε το Euro το 2016 όπως η Ελλάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, η Πορτογαλία έμαθε από την Ελλάδα. Όπως και στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ένωσης, έτσι και στην Ελλάδα όταν κερδίζεις όλοι σε επαινούν, αν χάσεις δεν ασχολούνται. Η Ελλάδα έχει μια φθίνουσα πορεία από το 2014, όμως για εμάς παραμένει μια πολύ σημαντική χώρα».

Για το πλάνο της European Super League που κατέρρευσε: «Το σημαντικότερο είναι ότι πάει καλά το ποδόσφαιρο. Με έχει κουράσει αυτή η πρόταση, αν υπάρχει πρόταση. Η μια πλευρά επενδύει στα λόμπι, η άλλη στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν τους ήθελε, το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς. Αυτοί προτείνουν μια ανοσία. Το σύστημα λειτουργεί. Πρέπει όλοι να κερδίσουν στο γήπεδο. Μικροί, μεγάλοι, μεσαίοι. Το 99% του ποδοσφαίρου αυτό καταλαβαίνει, αυτή είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάμπικα για ΠΑΟ, 4 γκολ και 3 ασίστ - Ομάδα έκπληξη από Ελλάδα για Πρίγιοβιτς, έρχεται… τζάμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags