Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το γκολ-οφσάιντ τς Καλλιθέας - Post φωτιά από Καραπαπά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 15:41:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το γκολ-οφσάιντ της Καλλιθέας - Post φωτιά από Καραπαπά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το γκολ-οφσάιντ της Καλλιθέας - Post φωτιά από Καραπαπά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι Πειραιώτες που ήταν στα... κάγκελα για τις διαιτησία στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, έχουν έναν ακόμα λόγο να διαμαρτύρονται!

Ο Ολυμπιακός β’ στο παιχνίδι με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Super League 2 άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση του Κωστά, μετά από σέντρα του Κατσουλίδη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα.

Στο 14’ ο Κυνηγόπουλος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, όμως από το ριπλέι φαίνεται να είναι σε θέση οφσαίντ.

Προφανώς το γκολ αυτό θα προκαλέσει νέες ανατιδράσεις από τους Πειραιώτε, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν απειλήσει μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα για τους ίδιους λόγους!

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τη φάση και αναφέρθηκε στην απόφαση του βοηθού να αφήσει κάτω το σημαιάκι.

Η πρώτη ανάρτηση αναφέρει: «Με αυτό το γκολ ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός Β’! Στο βάθος ο Ψύλλος από την ΕΠΣ Λέσβου άγρυπνος φρουρός!».

Η δεύτερη ανάρτηση του Καραπαπά είναι το βίντεο του γκολ και τονίζει: «Ρε τύποι, σοβαρά τώρα που νομίζετε ότι θα πάει αυτό;».

Δείτε τις αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Καραπαπά και τα γκολ:

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags