Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα γκολ του Ολυμπιακού - "Ποιος ζητάει συγγνώμη; Ανεπίτρεπτο διαιτητές να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 21:20:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα γκολ του Ολυμπιακού - "Ποιος ζητάει συγγνώμη; Ανεπίτρεπτο διαιτητές να..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα γκολ του Ολυμπιακού - "Ποιος ζητάει συγγνώμη; Ανεπίτρεπτο διαιτητές να..."

Ο καθηγητής διαιτησίας πήρε θέση για όσα έγιναν χθες στην Καλλιθέα και τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού Β', που αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπο οι διαιτητές να ζητούν συγγνώμη, με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στο Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β', ενώ ξεκαθάρισε ότι την ευθύνη έχουν αυτοί που ορίζουν ρέφερι, παρότι έχουν κάνει λάθη σε πρόσφατους προηγούμενους αγώνες.

"Το αυτογκόλ είναι ευθύνη του διαιτητή και όχι του βοηθού. Μπορεί να κάνει λάθος ο βοηθός, αλλά ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος γιατί ο βοηθός είναι στα 30 μέτρα και ο διαιτητής στα 10. Το λάθος είναι ότι οι ομάδες στη Super League 2 δεν έχουν καμία επίπτωση άμα σηκωθούν να φύγουν, είναι δυσφήμιση του ποδοσφαίρου κλπ. Ο διαιτητής αυτός στο Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου δεν έδωσε πέναλτι για τον δεύτερο και ήταν στα πέντε μέτρα, άρα είναι ανίκανος. Άρα αφού τον ξαναβάζεις μετά να σφυρίξει, ποιος φταίει; Ανεπίτρεπτο οι διαιτητές να ζητούν συγγνώμη. Τότε κάθε Κυριακή όλοι να ζητούν συγγνώμη με τα λάθη που κάνουν. Ποιος ζητάει συγγνώμη;", είπε μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη ο κ. Βαρούχας.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του Σιμόν Μαρτσίνιακ στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία.

Αρχικά, ο καθηγητής διαιτησίας σημείωσε ότι ο Πολωνός ρέφερι πήρε λάθος αποφάσεις στο πρώτο και το τρίτο γκολ της Αργεντινής, όπου σημείωσε ότι στο ένα δεν υπάρχει παράβαση στον Ντι Μαρία και στο άλλο πως έχουν μπει άτομα του πάγκου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, εξήγησε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στη φάση του πρώτου πέναλτι που κερδίζει η Γαλλία. Εξάλλου, ως προς το τελευταίο, πρόσθεσε ότι οι κόκκινες κάρτες... καταργήθηκαν στη φετινή διοργάνωση.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο Μαρτσίνιακ -δεδομένου ότι, όπως ανέφερε, έχει κάνει χοντρά λάθη στο διεθνές ποδόσφαιρο- δεν έπρεπε να ήταν η επιλογή για τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags