Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: "Ανύπαρκτοι κάνουν κακό στον ΠΑΣ"! Έτσι έγιναν τα επεισόδια με Ολυμπιακό - Καμία κόντρα με Θύρα 7"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 18:45:00

"Ανύπαρκτοι κάνουν κακό στον ΠΑΣ"! Έτσι έγιναν τα επεισόδια με Ολυμπιακό - Καμία κόντρα με Θύρα 7"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ανύπαρκτοι κάνουν κακό στον ΠΑΣ"! Έτσι έγιναν τα επεισόδια με Ολυμπιακό - Καμία κόντρα με Θύρα 7"

Τι συνέβη στα Γιάννινα, πώς ξέφυγε η κατάσταση πριν την σέντρα του αγώνα; Ο πρόεδρος των «Blue Vayeros» μιλά στο Sportdog για ό,τι συνέβη στο ματς με την ομάδα του Πειραιά και εξηγεί πως ξεκίνησαν τα έκτροπα.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο βαθμούς στα Γιάννινα, όπου προηγήθηκε με 2-0, ο ΠΑΣ όμως κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ βάσει της εικόνας του, ίσως μπορούσε να κάνει μία επική ανατροπή. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, το ματς διακόπηκε τέσσερις φορές στα πρώτα 15 λεπτά και συνεχίστηκε ένα τέταρτο αφότου ηρέμησε η κατάσταση.

«Η σημερινή αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, καθώς κάποιοι μάλλον εκμεταλλεύτηκαν κάποιες καταστάσεις και κάποια κενά. Η συνέχεια φυσικά ήταν διαφορετική όταν γέμισε η παλιά σκεπαστή και τελικά αυτοί που μάζεψαν τα πανό τους ήταν οι επαρχιώτες οπαδοί της αντιπάλου ομάδας. Ο σεβασμός ανάμεσα στους οπαδούς πρέπει να υπάρχει, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται πάντα…», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας των Ιωαννίνων, «Blue Vayeros».

Το Sportdog επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδέσμου, Χριστόδουλο Θεοδωρίκα, ο οποίος εξήγησε πως ξεκίνησαν τα επεισόδια. «Κάποιοι Ολυμπιακοί από τις γύρω περιοχές, όχι από την Αθήνα, μπήκαν μέσα στο γήπεδο την ώρα που ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ΠΑΣ ήταν εκτός γηπέδου και πήραν πανό από οπαδούς νεαρής ηλικίας. Έτσι έγινε η σύρραξη», αναφέρει και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κάποια κόντρα οργανωμένων-ΠΑΕ.

Αλλά «πάντα υπάρχουν κάποια πιτσιρίκια που δεν μπορείς να τα ελέγξεις και δυστυχώς δεν βάζουν πάνω απ' όλα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύνολο των οπαδών στηρίζει τη διοίκηση με όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν».

Ο πρόεδρος των «Blue Vayeros» τόνισε, ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις με οπαδούς του Ολυμπιακού, υπενθυμίζοντας μία ιστορία από το παρελθόν, το 2007, όταν ο ΠΑΣ αγωνιζόταν στη Β' Εθνική και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

«Κάποιοι από τις γύρω περιοχές, επειδή με την ομάδα τους είναι ανύπαρκτοι, έρχονται στα Γιάννινα με μία μεγάλη ομάδα και κάνουν επεισόδια. Δεν γίνονται επεισόδια έτσι. Ούτε εμείς έχουμε κόντρα με τη Θύρα 7. Εμείς πήγαμε στο Καραϊσκάκη και μας φιλοξένησαν. Ήμασταν 17 άτομα».
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Ντρέπονται παίκτες και Μίτσελ;" - Διαφωνία Νικολακόπουλου-Καρπετόπουλου - "Ούτε ο Νεϊμάρ να ήταν"!

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags