Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Νέα σενάρια στο Μεξικό: Σιγουριά ότι ο Αλμέιδα θα αναλάβει την Εθνική τους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 22:44:00

Νέα σενάρια στο Μεξικό: Σιγουριά ότι ο Αλμέιδα θα αναλάβει την Εθνική τους!

Sportdog Team
Νέα σενάρια στο Μεξικό: Σιγουριά ότι ο Αλμέιδα θα αναλάβει την Εθνική τους!

Οι Μεξικάνοι συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για τον Ματίας Αλμέιδα και σήμερα μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, στέλνοντας μέχρι και γράμμα στον… Άγιο Βασίλη για τον προπονητή της ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Το μεσημέρι της Τρίτης (27/12), συγκεκριμένα, υπήρξε δημοσίευμα στη χώρα των Αζτέκων με τίτλο: «Ο Ματίας Αλμέιδα λέει "ναι" στο Μεξικό» και στον υπότιτλο αναφερόταν πως «ο Ματίας Αλμέιδα λέει "ναι" στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Μεξικού και ξέρει επίσης ότι πρέπει να γίνει καθαρισμός στην ομάδα».


Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η έλλειψη επιπέδου στους προπονητές θα ενεργοποιήσει το Plan B για τον πάγκο της Εθνικής Μεξικό, που είναι να έρθει ένας προπονητής που ξέρει το ποδόσφαιρο στη χώρα τους. «Αυτός ο προπονητής είναι ο Ματίας Αλμέιδα» επισημαίνεται στο δημοσίευμα και σημειώνεται πως «όταν ρωτήθηκε από το Fox Sports για την ευκαιρία να ηγηθεί της El Tri, είπε ότι θα του άρεσε».

Βέβαια, από την Ένωση έχουν εδώ και καιρό ξεκαθαρίσει ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Το μυαλό και η απόλυτη συγκέντρωση του Μεξικάνου τεχνικού είναι πως θα πετύχει τους στόχους του με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags