Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Σκάει" σπουδαία μεταγραφή για τον... νέο Μπακασέτα - Γκολ ανά 124 λεπτά - "Πόρτα" στην Εθνική!
| 2023-01-01 15:45:00

"Σκάει" σπουδαία μεταγραφή για τον... νέο Μπακασέτα - Γκολ ανά 124 λεπτά - "Πόρτα" στην Εθνική!

"Σκάει" σπουδαία μεταγραφή για τον... νέο Μπακασέτα - Γκολ ανά 124 λεπτά - "Πόρτα" στην Εθνική!

Η εντυπωσιακή του σεζόν με γκολ/ασίστ και η επόμενη ομάδα του! Είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να κάνουν την επόμενη κίνηση στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους και μάλιστα με πολλά χρήματα.

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχει γίνει αρκετός ντόρος για τους Βλαχοδήμο και Μαυροπάνο και το που αυτοί θα συνεχίσουν την καριέρά τους και εάν θα πάρουν μεταγραφή, ωστόσο υπάρχει ένα... ακόμη Ελληνόπουλο του εξωτερικού που διαπρέπει κα θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Έλληνα διεθνή άσο Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Αλκμάαρ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκάιρι του 2025.

Εξάλλου, μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι οι Ολλανδοί τον αγόρασαν με 2.5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας του καλοκαίρι του 2021. Και μιλάμε για μια ομάδα όπως είναι η Αλκμάαρ, η οποία έχει συνηθίσει να πουλάει τους πάικτες της με υπεραξίες.

Προσφέρει ένα γκολ σχεδόν σε κάθε ματς

Και ο Παυλίδης έχει όλα τα φόντα για να το κάνει αυτό το προσεχές καλοκαίρι, μιας και διανύει και τρομέρη χρονιά, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε 17 αγώνες με την Αλκμάαρ. Μάλιστα ο Παυλίδης έχει ήδη σκοράρει 9 γκολ και έχει μοιράσει 6 γκολ.

 

Σκοράρει ανά 124΄, ενώ αν βάλουμε στην εξίσωση και τις ασίστ, θα λέγαμε πως ο Παυλίδης προσφέρει ένα γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του. Εξάλλου, η Αλκμάαρ φέτος συμμετείχε στα προκριματικά του Κόνφερενς και στους ομίλους, με τον Παυλίδη να έχει σκοράρει και στις 4 διοργανώσεις που έχει παίξει φέτος, βάζοντας στην εξίσωση και τους αγώνες με την Γαλανόλευκη για το Nations League, μιας και τον είχε καθιερώσει στην Ελλάδα ο Φαν Σχιπ!

Η σταθερότητα που έχει δείξε, είχε ως αποτέλεσμα η αξία του να φτάσει πλέον στα 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ είναι δεδομένο πως η Αλκμάαρ προσδοκάει να βάλει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τον ίδιο.

Προς Bundesliga 

Πιθανοί προορισμοί στην Ολλανδία θα μπρούσαν να είναι μόνο ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν, ωστόσο πιο πιθανό θα φάνταζε να τον δούμε στην Μπουντεσλίγκα, μιας και η ομάδα που τον έχει ψηλά στην λίστα της είναι η Γκλάντμπαχ, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μπόχουμ, έχοντας ήδη ένα σεβαστό όνομα στην γερμανική αγορά.

Τέλος, μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που είναι σε θέση να γνωρίσει το sportdog.gr είναι πως ο Παυλίδης δεν είχε δώσει το παρόν στα φιλικά της Εθνικής, όχι επειδή δεν το ήθελε ο Πογιέτ ή ο ίδιος, αλλά διότι η Αλκμάαρ ήθελε να παραμείνει μαζί της για να δουλέψει εντατικά το διάστημα της διακοπής, χωρίς να επιβαρυνθεί με έξτρα ταξίδια. Και το γεγονός ότι δεν ήταν επίσημης μορφής τα φιλικά του Νοεμβρίου της έδιναν το δικαιώμα της Αλκμάαρ να τον κρατήσει στην Ολλανδία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πολυτέλεια για ΑΕΚ, μπαίνει αμέσως 11αδα - Ανεβάζει το επίπεδο - Τσακώνεται και παίρνει κάρτες"!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags