Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Ανδρέας Ντόη: Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην Εθνική νεαρός άσος του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-02 09:07:00

Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην Εθνική νεαρός άσος του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην Εθνική νεαρός άσος του Ολυμπιακού

Ο Ντόη συστήθηκε στο κοινό της Super League στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και πήρε αρκετά ματς ως βασικός με τους Πειραιώτες, αφού άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ. Πλέον, είναι έτοιμος να φορέσει τα γαλανόλευκα.

Εθνική Ελλάδας - Ανδρέας Ντόη: Πλησιάζει η ώρα για το ντεμπούτου του Ανδρέα Ντόη με την Εθνική Ελλάδας!

Θυμίζουμε, ότι προ μηνών ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού είχε δεχθεί πρόσκληση από τον Έντι Ρέγια για τα φιλικά της Εθνικής Αλβανίας με Ιταλία και Αρμενία τότε, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική, καθώς ο 19χρονος άσος ήθελε να εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος, όπως και τελικώς έκανε στην πράξη.

Σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει θεσπιστεί από την Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας, εφόσον ένας παίκτης αρνηθεί σχετική πρόσκληση, αυτομάτως κλείνει η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού δεν πρόκειται να του γίνει νέα μελλοντικά.

Ο Ντόη συστήθηκε στο κοινό της Super League στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και πήρε αρκετά ματς ως βασικός με τους Πειραιώτες, αφού άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags