Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβα" από το εξωτερικό - Έσκασε πρόταση στον ΠΑΟΚ για Τζίμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 23:48:00

"Βόμβα" από το εξωτερικό - Έσκασε πρόταση στον ΠΑΟΚ για Τζίμα

Sportdog Team
"Βόμβα" από το εξωτερικό - Έσκασε πρόταση στον ΠΑΟΚ για Τζίμα

Σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του νεαρού επιθετικού του Δικεφάλου του Βορρά καθώς σύμφωνα με έγκυρο Μέσο ευρωπαϊκή ομάδα έκανε πρόταση για τον νεαρό επιθετικό.

ΠΑΟΚ: "Φωτιές" άναψε δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercato που αναφέρει ότι η Μπριζ έκανε πρόταση για τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος είναι στο στόχαστρο και της Φιορεντίνα για την αγορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, με τον Δικέφαλο του Βορρά να απαντάει αρνητικά.

«Ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας θεωρείται ως ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2006 έχει σκοράρει 4 γκολ σε 7 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β’ – που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία- και έχει μέσο όρο ένα τουλάχιστον γκολ ανά μια ώρα παιχνιδιού και είναι ήδη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τις προφυλάξεις του προσφέροντας του συμβόλαιο με εξαψήφιες αποδοχές και πάνω από όλα, με ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλές ομάδες έχουν δοκιμάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Φιορεντίνα.

Η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσημη πρόταση που άμεσα επέστρεψε στον αποστολέα της. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ σε αυτόν και για αυτόν το λόγο όρισε τόσο υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του για ένα παίκτη που την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα 17 του χρόνια», αναφέρει το δημοσίευμα για νεαρό αστέρα του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος ο Αντούνα για τον Παναθηναϊκό" - Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟ - "Μάχη" με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags