Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες Λουτσέσκου για Κούρτιτς - "Αν είναι καλά και εδώ.." - Η συμβουλή του σε Τζίμα, Σελιμάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 00:54:00

Ατάκες Λουτσέσκου για Κούρτιτς - "Αν είναι εδώ θα πρέπει να.." - Η συμβουλή του σε Τζίμα, Σελιμάι

Sportdog Team
Ατάκες Λουτσέσκου για Κούρτιτς - "Αν είναι εδώ θα πρέπει να.." - Η συμβουλή του σε Τζίμα, Σελιμάι

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού για τον Σλοβένο άσο και το αν θα ξαναπαίξει στην ομάδα, καθώς και για το ντεμπούτο των δύο πιτσιρικάδων κόντρα στην Καλαμάτα.

Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα, μίλησε για το ντεμπούτο του Ερμή Σελιμάι και του Στέφανου Τζίμα, τονίζοντας ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε και για την κατάσταση του Γιάσμιν Κούρτιτς, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, σημειώνοντας ότι θα μιλήσει όταν ολοκληρωθεί κάποια κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Καταφέραμε να προφυλάξουμε κάποιους παίκτες και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτούς τους τραυματισμούς. Η ζωή μιας ομάδας είναι αυτή. Δυστυχώς του Λύρα είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα από το χτύπημα. Το σκορ ήταν στο 2-0 και το παιχνίδι τελείωσε εκεί.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό. Το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0. Για να είμαστε ειλικρινείς, στα δυο αυτά παιχνίδια με την Καλαμάτα ουσιαστικά μισή ώρα χρειαστήκαμε για να παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε. Για αυτό λέω με όλο τον σεβασμό ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ένα επίπεδο πάνω από την Καλαμάτα».

Για τον Κούρτιτς: «Για αυτή τη χρονική περίοδο είναι πολύ μακριά από το να είναι έτοιμος. Είναι παίκτης της ομάδας. Οποιοσδήποτε είναι εδώ θα πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ανά πάσα στιγμή. Πέρυσι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Έχει εμπειρία και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν είναι στην κατάσταση που πρέπει και εδώ, θα χρησιμοποιηθεί. Αλλα όπως έχω ξαναπεί όταν υπάρχει ένας τραυματισμός ένας παίκτης βρίσκει την ευκαιρία να τον αντικαταστήσει. Ενδεχομένως τα πράγματα να πάνε και καλύτερα».

Για τον Τζίμα και τον Σελιμάι: «Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Θέλω απλά να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή επιτυχία στην καριέρα τους. Έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μια συμβουλή έχω να τους δώσω. Να είναι σοβαροί στη ζωή τους, παντού».

Για τις μεταγραφές: «Όταν τελειώσει μια μεταγραφή θα μιλήσουμε, δεν έχει τελειώσει. Αν υπάρχει ένα πλάνο, περιμένετε…»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags