Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης: "Να σπάσει την... κατάρα στα Γιάννενα - Αυτούς τους 11 κατεβάζει ο Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 09:08:00

Νικολογιάννης: "Να σπάσει την... κατάρα στα Γιάννενα - Αυτούς τους 11 κατεβάζει ο Γιοβάνοβιτς"

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Να σπάσει την... κατάρα στα Γιάννενα - Αυτούς τους 11 κατεβάζει ο Γιοβάνοβιτς"

Σημαντικό παιχνίδι δίνει απόψε στους "Ζωσιμάδες" το Τριφύλλι, που ψάχνει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ.

Για ένα «πολύ δύσκολο παιχνίδι» έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15/01, 20:30).

«Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει εκεί από το 2016, σε συνδυασμό με την πάρα πολύ καλή εικόνα του ΠΑΣ μετά τη διακοπή, κάνουν πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την ομάδα. Έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο ματς και οι παίκτες γνωρίζουν την κακή παράδοση στα Γιάννενα, που πρέπει να σπάει. Είναι πολύ μεγάλο το ''πρέπει'' του Παναθηναϊκού για νίκη την Κυριακή», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού  και στάθηκε στο ότι, πιθανότατα, η ΑΕΚ, πριν τη σέντρα στους «Ζωσιμάδες», θα έχει μειώσει στον πόντο τη διαφορά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, τόνισε πως υπάρχουν ερωτηματικά, «αλλά μόνο για εμάς. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ποιους θα κατεβάσει. Οι πιθανότεροι 11 είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, καθώς ο Ισπανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, Σένκεφελντ με Πούγγουρα ή Σάρλια, με τον Πούγγουρα να έχει ένα μικρό προβάδισμα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, αφού ο Τσέριν είναι εκτός, Μπερνάρ μπροστά τους, Βέρμπιτς δεξιά, Παλάσιος αριστερά και Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ο Ράντονιτς - Σφαιρόπουλος ή Λάσο για Παναθηναϊκό - Φήμες για Ουοναμέικερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags