Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρελό" σενάριο για κορυφαίο στράικερ στον ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για επαφές - Τον θέλει και Μπενφίκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 16:03:00

"Τρελό" σενάριο για κορυφαίο στράικερ στον ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για επαφές - Τον θέλει και Μπενφίκα!

Sportdog Team
"Τρελό" σενάριο για κορυφαίο στράικερ στον ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για επαφές - Τον θέλει και Μπενφίκα!

Ένα σενάριο σχεδόν... απίθανο, ήρθε στο προσκήνιο για πασίγνωστο επιθετικό, που φέρεται να απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά στην αγορά έναν παίκτη για την γραμμή κρούσης του, αφού δεν είναι λίγα τα παιχνίδια, που παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ, όπως ακριβώς και χθες κόντρα στον ΟΦΗ (0-0).

Σε αυτή τη λογική είνα και το "τρελό" -κατά τα άλλα- ρεπορτάζ από Τουρκία μεριά, που κάνει λόγο για πιθανή μεταγραφή του Χάρις Σεφέροβιτς στον Δικέφαλο του Βορρά, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιο υπαρκτό ενδιαφέρον επισήμως από τους Θεσσαλονικείς.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται "ζεστά" για τον 30χρονο Ελβετό επιθετικό, ο οποίος "έγραψε" τρομερή θητεία για πέντε χρόνια στην Μπενφίκα, πριν τον αποκτήσει η Γαλατασαράι ως δανεικό το καλοκαίρι του 2022.

Ο δανεισμός του διεθνούς στράικερ στην Τουρκία τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και τα σενάρια από την γειτονική χώρα βάζουν στην εξίσωση και την Μπενφίκα, στην οποία θα πρέπει να επιστρέψει και τυπικά ο ποδοσφαιριστής, αφού ανήκει στους "αετούς" της Λισαβόνας, χωρίς να υπάρχει ακόμα απόφαση αν θα παραμείνει, η θα δοθεί εκ νέου κάπου δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβούν τα μαλλιά" τους στον ΠΑΟΚ - Έχασαν μέσα από τα χέρια τους... γκολτζή 3.5 εκατομμυρίων!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags