Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος… Καμαρά για Ολυμπιακό - Κορυφαία ιταλική ομάδα στο Καραϊκάκη - "Δίνει άνετα 8 εκατομμύρια"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 13:08:00

Νέος… Καμαρά για Ολυμπιακό - Κορυφαία ιταλική ομάδα στο Καραϊκάκη - "Δίνει άνετα 8 εκατομμύρια"!

του Γιώργου Κτενά
Νέος… Καμαρά για Ολυμπιακό - Κορυφαία ιταλική ομάδα στο Καραϊκάκη - "Δίνει άνετα 8 εκατομμύρια"!

Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για μία μεγάλη πώληση, αν και δεν το θέλουν. Ποιος είναι ο παίκτης που ήδη προκαλεί... γκελ σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ποιος σκάουτερ βρέθηκε στο Φάληρο και οι πρώτες πληροφορίες για τα ποσά της μεταγραφής.
 

Ολυμπιακός: Στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν οι άνθρωποι της Ίντερ το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τσεκάρουν την περίπτωση του Ινμπόμ Χουάνγκ, καθώς ο διεθνής Νοτιοκορεάτης άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων ενώ διέπρεψε και στο Μουντιάλ.

Η τιμή τού στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ αλλά είναι δεδομένο ότι λόγω αξίας στο γήπεδο και ηλικίας, οι Πειραιώτες αν έμπαιναν στη διαδικασία πώλησης θα ήταν, μίνιμουμ, για τα διπλάσια - Και πάνω!

Ενδιαφέρον βέβαια έχει το γεγονός ότι από την Ιταλία ενδιαφέρθηκε μια ομάδα όπως η Ίντερ, που παραδοσιακά διατηρεί καλές επαφές με τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά δεν είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει σε γάμο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιαννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ιταλικό ποδόσφαιρο, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες γύρω από την υπόθεση.

 

"Καλή προσθήκη για την Ίντερ ο Ιν-Μπομ - Δίνει 7-8 εκατ. ευρώ - Τον είδαν στο Μουντιάλ"

"Πάντα ψάχνουν αυτές οι ομάδες για καλούς ποδοσφαιριστές, είναι στη λογική ότι δεν έχω λύσεις πάγκου και ψάχνω κάτι για να υπάρχει. Αλλα να είναι επιπέδου. Ο Ιν-Μπομ θα ήταν μια καλή πρόσθηκη για την Ίντερ", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν θα μπορούσε η Ίντερ να δώσει 7-8 εκατ. ευρώ (ίσως και περισσότερα) για την απόκτησή του:

"Αυτές οι ομάδες τα δίνουν αυτά τα χρήματα, αλλά δε νομίζω ότι είναι στην θέση της λιστας των επιθυμιών της Ίντερ, προφανώς θα κοιτάζουν και άλλους παίκτες για την ίδια θέση. Ήταν παίκτης που τον είδαν και στο Μουντιάλ, αλλά σίγουρα θα κοιτάζουν κι άλλες λύσεις".

"Προσωπικότητα και κάθετο παιχνίδι - Κίνηση χαμηλού κόστους για Ίντερ - Στον πάγκο"

Μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις τού ιταλικού πρωταθλήματος;

"Το ιταλικό πρωτάθλημα που δεν έχει την ταχύτητα και ένταση του γαλλικού ή αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι παίκτης με προσωπικότητα, έχει κάθετο παιχνίδι, κι αν θεωρήσουμε ότι θα κινηθεί η Ίντερ, θα είναι χαμηλού κόστους σε σχέση με παίκτες που παίρνει η Ίντερ".

Θα μπορούσε να βρει θέση βασικού;

"Η Ίντερ με τον Ιντζάγκι προπονητή, έχει σταθερά στην 11άδα της τον Μπαρέλα, τον Μπρόζοβιτς (που τώρα είναι τραυματίας) τον Τσαλχάνογλου - Δεν μετακινούνται. Για να παίξει βασικός θα πρέπει να είναι εκτός, να έχει κάτι, κάποιος από αυτούς. Αλλά αυτοί δεν βγαίνουν, ο Ιντζάγκι δεν το έχει κάνει ποτέ".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Πληρώνει και τον ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags