Facebook Pixel Άρης: Αλλαγή δεδομένων στον Άρη για Ζερβίνιο - Αυτές οι σκέψεις του Καρυπίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 18:04:00

Αλλαγή δεδομένων στον Άρη για Ζερβίνιο - Αυτές οι σκέψεις του Καρυπίδη

Sportdog Team
Αλλαγή δεδομένων στον Άρη για Ζερβίνιο - Αυτές οι σκέψεις του Καρυπίδη

Άρης και Ζερβίνιο δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους ενώ πληροφορίες από το εξωτερικό δεν απορρίπτουν ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Άρης: Άρης και Ζερβίνιο δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους ενώ πληροφορίες από το εξωτερικό δεν απορρίπτουν ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Το περασμένο καλοκαίρι, Άρης και Ζερβίνιο δεσμεύτηκαν με διετές συμβόλαιο συνεργασίας σε μια επιλογή η οποία προφανέστατα δεν «βγήκε» για τους «κίτρινους». Ο 35χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να κρύψει την ηλικία του και κυρίως όμως τον έναν χρόνο που έμεινε εκτός δράσης καθώς δεν αγωνίστηκε στη σεζόν 2021-22. Οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου, συμφωνία δεν επιτεύχθηκε και είναι φανερό πλέον όμως πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Ιβοριανός βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν πολλά (στα διεθνή media) για το μέλλον του Ζερβίνιο. Κάποια στιγμή φάνηκε κοντά σε συμφωνία με τη Χιμπέρνιαν, πλέον το όνομά του αναφέρεται στην ιταλική αγορά. Για την ακρίβεια ο δημοσιογράφος, Άλφερντ Πεντούλα, έγραψε ότι είναι πιθανός έως και ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στη Σαλερνιτάνα. Ο Άρης βρίσκεται σε θέση αναμονής. Είναι ευνόητο ότι θέλει να αποδεσμευτεί από τον Ζερβίνιο και κυρίως από το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας η οποία αποδείχθηκε εξαιρετικά ζημιογόνα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές από Μίτσελ - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Το... παίρνει πάνω του για Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags