Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ατάκες... φωτιά Βαρούχα για κόκκινη σε Κουρτμπέλη και το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Υπέρβαρος ο διαιτητής"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 23:48:00

Ατάκες-φωτιά Βαρούχα για κόκκινη Κουρμπέλη και πέναλτι ΠΑΟΚ - "Διαιτητής με κιλάκια" (BINTEO)

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Βαρούχα για κόκκινη Κουρμπέλη και πέναλτι ΠΑΟΚ - "Διαιτητής με κιλάκια" (BINTEO)

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ και την εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου «Το κατά Ιωάννου Ευαγγέλιον» μίλησε ο Έλληνας καθηγητής διαιτησίας όπου και αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα των Πράσινων με τον Δικέφαλο του Βορρά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναγιώτης Βαρούχας: Θέση για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ πήρε ο Έλληνας καθηγητής διαιτησίας στην εκπομπή του  Βαγγέλη Ιωάννου «Το κατά Ιωάννου Ευαγγέλιον» στην ΕΡΑΣΠΟΡ.

Αναφερόμενος στο σκληρό μαρκάρισμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ ο πρώην διαιτητής δήλωσε συγκεκριμένα πως «…ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί. Πηγαίνει με τον αγκώνα στο πρόσωπο του αντιπάλου. Κόκκινη κάρτα έπρεπε να πάρει. Αν χρησιμοποιεί το χέρι σαν όπλο όπως λέει ο κανονισμός είναι απευθείας κόκκινη. Αυτός απλώνει το χέρι ήταν δεύτερη κίτρινη και έπρεπε να αποβληθεί».

«Ο διαιτητής, Πέτρι Βιλγιάνεν, ήταν υπέρβαρος. Είχε τα κιλάκια του. Έχει φάσεις στις οποίες δεν χρειαζόταν το VAR, μπορούσε να τις δει μόνος τους. Το γκολ που βάζει ο ΠΑΟΚ σωστά ακυρώνεται με υπόδειξη του βοηθού το οποίο υπέδειξε και το VAR. Είναι ορατό το οφσάιντ.

Αυτό το πέναλτι δεν είναι ανάγκη να το δώσει το VAR. Το χέρι του Τσέριν είναι εκτεθειμένο και η μπάλα πάει στο χέρι. Ένας καλός διαιτητής το βλέπει. Αν δεν υπήρχε VAR δεν θα το έδινε;», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ 4.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Ασίστ, ντρίμπλα στο 1vs1 και γκολ - Φέρνει νέο Ποντένσε ο Μίτσελ"!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags