Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: VARάτε με το γόνατο στο κεφάλι, δεν είναι πέναλτι - SOS στην Τρίπολη με Τζήλο για ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 21:54:00

VARάτε με το γόνατο στο κεφάλι, δεν είναι πέναλτι - SOS στην Τρίπολη με Τζήλο για ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
VARάτε με το γόνατο στο κεφάλι, δεν είναι πέναλτι - SOS στην Τρίπολη με Τζήλο για ΠΑΟ!

Οι... φωνές για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-Άρης και η εικόνα του ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης. Γιατί οι Πράσινοι που έπεσαν για πρώτη φορά από την κορυφή, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην Τρίπολη;

Ο Παναθηναϊκός δίνει τη Δευτέρα στην Τρίπολη ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Γιατί; Γιατί πολύ απλά αν νικήσει τον Αστέρα και τον Τζήλο, ο οποίος είναι μακράν του δεύτερου ο χειρότερος διαιτητής στη χώρα (και λογικό, καθώς κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνει σωστά τη δουλειά του μετά από δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του), τότε θα επιστρέψει στην πρώτη θέση όπου αξίζει να είναι και εκεί θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

Θα παραμείνει μέχρι το τέλος με αστερίσκο βέβαια. Και ο αστερίσκος είναι τα όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής στη Φιλαδέλφεια. Ο Αθανασιάδης με μία κίνηση που θα ζήλευαν και οι μαθητές του Λαρούσο στο Cobra Kai έβγαλε νοκ άουτ με γονατιά στο κεφάλι τον Φαμπιάνο και ο Πορτογάλος διαιτητής και ιδιαίτερα το VAR που μπορούσε να δει τη φάση από 100 λήψεις, με αργή, με γρήγορη και ενδιάμεση κίνηση δεν ενημέρωσε για τον ΟΡΙΣΜΟ του πέναλτι.

 

Με την ΑΕΚ να μην έχει καν απειλήσει τον Κουέστα (ένα σουτ του Σιμάνσκι άουτ από κόρνερ και ένα διαγώνιο σουτ του Λιβάι κάπου στο 35΄) και μόνο αυτό είχε να δείξει η Ένωση μέχρι να μείνει με 10 παίκτες ο Άρης.

Οπότε αν ο διαιτητής και ο VAR έδιναν τον ΟΡΙΣΜΟ του πέναλτι στον Φαμπιάνο, τότε δεν ξέρουμε τι εξέλιξη θα είχε ο αγώνας. Σίγουρα πάντως δεν θα ερχόταν 3-0...

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα η διοίκησή του πήραν σήμερα το μήνυμα και θα πρέπει από εδώ και πέρα να μην αφήνουν να πέφτει τίποτα κάτω, καθώς ΟΛΗ η Ελλάδα είδε πώς πάει να παιχτεί το παιχνίδι στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

ΥΓ: Λεβέντες οι παίκτες του ΟΦΗ απόψε στο Καραϊσκάκη. Ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρηση δεν έκαναν και μπράβο τους. Αν δεν διακωμωδούσαν το άθλημα στη Λεωφόρο και παιζόντουσαν 45 λεπτά ποδοσφαίρου στο δεύτερο ημίχρονο και όχι 10, ίσως να μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα... Όπως και αν ακολουθούσαν την ίδια τακτική με τον Ολυμπιακό όπως έκαναν με τον Παναθηναϊκό, μάλλον δεν θα έφευγαν χωρίς βαθμούς από το Φάληρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags