Facebook Pixel Άρης: Αυτός ο παίκτης προβλημάτισε τον Πάρντιου με ΑΕΚ - Σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 23:40:00

Αυτός ο παίκτης προβλημάτισε τον Πάρντιου με ΑΕΚ - Σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης προβλημάτισε τον Πάρντιου με ΑΕΚ - Σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά

Οι Κίτρινοι δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι από την OPAP Arena μιας και γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Ένωση όμως εκτός από τα παράπονα για τη διαιτησία πάρθηκαν παράλληλα σημαντικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά.

Άρης: Την ήττα γνώρισαν οι Κίτρινοι στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ με 3-0, με τον Αλέξη Σαββόπουλο μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM να σχολιάζει την εμφάνιση τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί τους Θεσσαλονικείς αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες τους και το πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως και τρία γκολ της Ένωσης προήλθαν από ατομικά λάθη, ενώ σημείωσε ότι ο Άλαν Πάρντιου είχε κατεβάσει πολύ σωστά την ομάδα, ενώ είπε πως η εμφάνιση του Γκρέι ήταν αυτή που προβλημάτισε, σε αντίθεση με του Ιτούρμπε που χαρακτήρισε κορυφαίο της ομάδας.

Τέλος ο Αλέξης Σαββόπουλος αποκάλυψε ότι ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, με τις εξελίξεις να αναμένονται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (31/1) χωρίς να αποκλείεται η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags