Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Βόμβες" Έλληνα προπονητή πριν το ντέρμπι - "Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν έχει ισορροπία ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 00:10:00

"Βόμβες" Έλληνα κόουτς πριν το ντέρμπι - "Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν έχει ισορροπία ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
"Βόμβες" Έλληνα κόουτς πριν το ντέρμπι - "Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν έχει ισορροπία ο Ολυμπιακός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι μεταξύ των Ερυθρολεύκων με τον Δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο της Τούμπας.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός που στο παρελθόν είχε καθίσει στην άκρη του πάγκου του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά και την αναμέτρηση του Άρη με τον Ιωνικό στην Αθήνα.

Αρχικά για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που θα επιστρέψει στην Τούμπα, σημείωσε: «Ο Πασχαλάκης είναι πολύ καλό παιδί και καλός τερματοφύλακας, άργησε αλλά πλέον εισπράττει όσα δεν είχε εισπράξει τα προηγούμενα χρόνια».

Για την ανάλυση του παιχνιδιού: «Είναι ένα μη προβλέψιμο παιχνίδι, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει πάντα ένα μικρό προβάδισμα, δεν πρόκειται για παιχνίδια που χωράνε προβλέψεις. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει την ισορροπία του σαν ομάδα, ένα σύνολο με ωραίο κράμα ποδοσφαιριστών και καλό αγωνιστικό πλάνο. Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα αλλά δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη σταθεροποίηση και το προφίλ της ομάδας, έχοντας αλλάξει ωστόσο πολλούς προπονητές και παίκτες».

Για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Νομίζω ότι και ο Κωνσταντέλιας και ο Νάρεϊ, μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να στηρίζεται σε πολλά άτομα και όχι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, η ομαδική δουλειά. Όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τον Ολιβέιρα, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση».

Ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ιωνικό: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, με τους παίκτες να μην ανταποκρίνονται στην ποιότητα που έχει ενώ ο Ιωνικός καίγεται για να μείνει στην κατηγορία, πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags