Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Κατσουράνης: Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 00:41:00

Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο του παλαίμαχου άσου για όσα έγιναν στο Περιστέρι, αλλά για την πρόσφατη «διαρροή» της ΠΑΕ σχετικά με προηγούμενη τοποθέτησή του για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η αναβολή της αναμέτρησης στο Ατρόμητος-ΑΕΚ για το λάθος ύψος του δοκαριού, προφανώς και απασχόλησε τις αθλητικές εκπομπές της Κυριακής.

Στην «Αθλητική Κυριακή» τοποθετήθηκαν οι Αντώνης Πανούτσος και Παναγιώτης Βαρούχας, ενώ στο MEGA οι Γιώργος Χελάκης, Μένιος Σακελαρόπουλος και Αντώνης Καρπετόπουλος βγήκαν με… μεζούρες,.

Την ίδια ώρα, στο Action 24 ο Κώστας Κατουράνης σχολίαζε τη μη διεξαγωγή του ματς, αλλά και την επιθετική «διαρροή» από την ΠΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, πριν από μία εβδομάδα, καθώς είχε πει ότι υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη στην Opap Arena.

Ο Κατσουράνης ανέφερε αρχικά: «Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα με τα δοκάρια. Δεν ήμουν τερματοφύλακας. Εμένα η άποψή μου είναι πως τα ματς πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει σήμερα, αλλά είναι απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από μόνη της.

Θυμήθηκα τα Γιάννενα που είχαν βγει με σκούπες. Οι καταστάσεις είναι κακές. Να σκάβουν, να μετράνε με μεζούρα. Είναι θέματα οργάνωσης που πρέπει να έχουν λυθεί από πριν. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.»

Όσον αφορά την θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον του, σχολίασε: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ζούμε στην Κίνα, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εμένα».

Και μετά από σχετική ερώτηση αν τον έβαλαν να κάνει προπαγάνδα από την εκπομπή ή από κάποιον άλλον, απάντησε γελώντας πως όχι!

 

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags