Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ετοιμάζει... έκπληξη ο Μίτσελ ενόψει ΑΕΚ - Σε ποιον αλλάζει θέση και τον κάνει 10αρι - Οι σκέψεις για 11αδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 21:15:00

Ετοιμάζει... έκπληξη ο Μίτσελ με ΑΕΚ- Σε ποιον αλλάζει θέση και τον κάνει 10αρι- Οι σκέψεις για 11αδα

Sportdog Team
Ετοιμάζει... έκπληξη ο Μίτσελ με ΑΕΚ- Σε ποιον αλλάζει θέση και τον κάνει 10αρι- Οι σκέψεις για 11αδα

Τα προβλήματα των Χουάνγκ και Χάμες έχουν κάνει τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων να κάνει σκέψεις για το τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μάλιστα φαίνεται ότι ετοιμάζει... έκπληξη για τη θέση πίσω από το φορ.

Ολυμπιακός: Σε αναμμένα... κάρβουνα είναι ο Μίτσελ ώστε να δει σε τι κατάσταση είναι τόσο ο Χουάνγκ, όσο και ο Χάμες και αν θα είναι σε θέση να προλάβουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ίδιο πάντως να δουλεύει και με εναλλακτικές λύσεις.

Όπως βγαίνει από το εσωτερικό των Πειραιωτών αν δεν τα καταφέρουν οι δύο παίκτες, τόσο βασικός υποψήφιος για τη θέση 10 είναι ο Πεπ Μπιέλ, ενώ πάντα υπάρχει και ο Φορτούνης που όμως δεν αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδι, ενώ ενδέχεται να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής τόσο ο Γκάρι Ροντρίγκες, στα πλάγια, όσο και οι Σαμασέκου, Κάνος και Ραμόν.

Αυτό σημαίνει πως αν τελικά Χάμες και Χουάνγκ δεν μπορέσουν να παίξουν τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους Τζολάκη ή Πασχαλάκη, Ντόι, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι, Εμβιλά, Σαμασέκου και Μπιέλ και τριάδα μπροστά ενδεχομένως με Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπακαμπού ή Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags